Nonniin! Se sit olis lomat pidetty. Tulihan sitä touhuttua kaikenlaista. Poncho kävi hierottavan silloin heti loman alkajaiseksi. Pikku jumeja selässä..ei mitään pahoja.

Sit on uitu, vähän reissattu ,käyty kalastamassa ja paistamassa makkaraa nuuksiossa, vähän treenattu tottista,tarkkuuta,pudotettua, paljon lenkkeilty ja vietetty ihan treeni vapaata!

Nyt olis sit taas tarkoitus ryhdistäytyä ja yrittää saada se viimeinen ykkönen saalistettua EVL:stä. Paria koetta olen katsellut..katotaan nyt mahdutaanko mukaan.

Agia käytiin Sinin kanssa treenaamassa torstaina ja tuntui sen verran hyvältä että katsoin muutamia agi-kisojakin kalenteriin.

Jatketaan myös jäljestystä ja nyt pitäisi ihan suunnitelmallisesti saada jana kuntoon. Ampumistakin pitää ottaa. Lomalla ammuin kerran kentällä Poncholle niin että se istui mun vieressä ja Sini ampui. Vähän hätkähti ja kääntyi katsomaan ampumisen suuntaan. Palkkasin ruualla. Sini ampui ehkä neljä kertaa. Viimeiset laukaukset niin että Poncho söi maasta ruokaa. Silloin ei mitään reaktiota.

Ja sit eikun treenaamaan Nauru

Juhannus 09 1249679580_img-d41d8cd98f00b204e9800998e