Oikeestihan mun olisi pitänyt mennä treenaa tokoa kun sm-kisatkin lähestyy mutta mutta...

Liian hieno ilma Nauru On ollut pitkään niin kylmää ja kurja ilma joten päätin mennä itse nauttimaan auringosta Oittaalle.

Kun ajoin sieltä pois kävin tekemässä Poncholle jäljen.

Eli ilma aurinkoinen. Lämpötila varmaan reilu 20. Ei tuullut yhtään. Pelto ja metsä kuivat. 650 askelta. Vanheni 1,5 tuntia. 6 kpl keppejä. Jana ehkä 30 m. Jäljelle yksittäisiä nameja. Keppejen alla purkit. Kolme kulmaa ja yksi piikki. Kulmat ja piikki namitettu.

Janalla lähti kaartamaan vasemmalle vähän turhan aikaisin. Otin takaisin ja lähetin uudestaan. Nyt hyvin eteenpäin. Tänään oikein rauhallista ja hyvää jäljestystä. Kulmat meni hyvin ja piikissä tarkasti pikkasen vasemmalle mut oikein hieno! Kaikki kepit ilmastiin. Metsäosuuteen olen oikein tyytyväinen sillä metsä oli todella kuivaa ja sellaista havujen peittämää joka oikein rutisi kengissä. Jälki oli sen verran vanha että Poncho joutui tekemään hyvin tarkkaa työtä. Tuntui tänään sopivan. Ei mitään ylimääräistä pyörimistä. Yhdessä kohdassa aika lopussa suoralla jostain syystä kadotti jäljen hetkeksi. Pysähdyin ja odotin paikallaan. Hyvin löysi jäljen. Tänään mentiin niin että en pitänyt liinasta ollenkaan kiinni. Oikei hieno pieni tyttö!!

Aramis teki esineitä. Kaksi noudatin. Sai palkaksi iltaruuan!