Oltiin Sinin ja Helin kanssa Hakuilemassa ensilumen sataessa maahan.

Poncolle oli tarkoitus ottaa vaan etukulmat motivaation nostamiseksi kun viimeksi oli vaikeampi treeni. Palkkana ruokaa ja leluja. Poncho ei mielellään jää leikkimään maalimiehen kanssa vaan ottaa lelun ja lähtee yksin touhuamaan lelun kanssa. Tähän pitäisi saada muutosta. Yritettiin monella lelulla, joka onnistuikin ihan ok, mutta ei kuitenkaan ehkä niin hyvin kuin olisin halunnut.

Meillä oli hieman kiire aikataulu kun mun piti ehtiä päivystämään. Aramista en sitten ehtinyt treenata ollenkaan.

Hain hajun molemmista maalimiehistä ja sitten lähetys. Hajua hakiessa nenä meinasi mennä kokoajan maahan. Sai kuitenkin ilmasta hajun ja sitten takaisin keskilinjalle ja lähetys. Lähti kuitenkin jälkiä pitkin ja otin takaisin. uusi lähetys, nyt eteni hyvin suoraan mutta höselsi maalimiehellä ja pudotti rullan takaisin tullessa. Meni takaisin maalimiehelle ilman rullaa jolloin Heli luuli että koira tuli näytölle ja palkkasi. Poncho oli saanut vielä kiintorullan sotkettua jalkoihinsa..siis meni ihan säätämiseksi eka pisto.

Otettiin toinen kulma samalla tavalla, haettiin haju ja sitten lähetys. Nyt meni hyvin ja suoraan, toi rullan hyvin ja lähti hyvin näytölle.

Otettiin vielä kolmas kun eka meni miten meni. Haettiin haju ja lähetys, hyvä suora pisto. Hyvin toi rullan ja vauhdikas näytölle lähtö.

Sitten kiireen vilkkaa töihin.