Kävin tekemässä jäljet molemmille Jorvin vieressä oleville museon pelloille. Mukaan lähti myös kaverini ja hänen koiransa pitt-daddy.

Ilma oli aurinkoinen 24 astetta ja tuuli aika kovasti. Heinä leikattu, ehkä 10 cm pitkää.

Aramis ja Daddy teki 100 askelta suoraa missä lopussa purkin päällä keppi. Ruokaa tietysti joka askeleella.

Aramis jäljesti tosi hienosti. Pitäs vaan tehdä pitempiä sille että ehtisi kunnolla rauhottua. Nyt häntä heilui kokoajan ylhäällä kun oli niin kivaa. Lopussa meni purkilla maahan vaikka en ole sitä sille opettanut.

Daddy meni tosi hienosti. Hirveä tuhina kuului kun etsi ruokaa jäljeltä. Lopussa jopa otti kepin suuhun.

Ponchon jälki oli n. 600 askelta 5 keppiä ja 3 kulmaa ( kepit purkkien päällä ) Jana n. 20m.

Ruokaa jäljellä vaan satunnaisesti 1-3 askeleessa. Kulmien jälkeen aina ruokaa askelissa. Kepit purkkien päällä.

Jana hyvä ja suora. Palkka paalulla. Alussa muutamassa askeleessa namia. Sitten vastatuuleen eka suora missä eka keppi. Alussa pikkusen tarkisteli mutta sitten lähti hienosti suoraan ja vaikka tuuli kovasti vastaan niin nenä pysyi alhaalla. Kepillä kävi maahan. Palkka purkista.

Ekan kepin jälkeen aika pian kulma oikealle. Meni hieman ohi ja pyörähti vasemmalle mutta heti hienosti huomasi hukanneen jäljen ja aktiivisesti etsi jäljen. Toinenkin keppi ilmaistiin hienosti maahan. Seuraava kulma tuli vasemalle joka meni hienosti.

Suoralla oli tosi hyvää ja mallikasta jäljestämistä! Kolmaskin keppi ilmaistiin maahan. Ilmaisut oli suoria ja suht. nopeitaYllättynyt. En siis ole vaatinut Ponchoa nyt maahan kepeillä kun se oli jotenkin hitaan ja vastemielisen näköistä, vaan olen antanut sen tuoda keppejä mulle.

Kolmas kulma oikealle. Kulmassa pientä tarkistelua suoraan ja oikealle mutta meni ihan ok. Tämän kulman jälkeen vauhti hieman rauhoittui ja jäljesti takasti ja rauhallisesti. Neljäs keppi ilmastiin myös maahan, samoin viides. Lopussa isompi palkka purkissa.

Olipas kiva ollla jäljellä pitkästä aikaaNauru

Kuvassa Poncho jäljestää pienenä (n. 7kk)

1244970471_img-d41d8cd98f00b204e9800998e