Aamupäivällä lenkkeilyä ennen töihin menoa. Ennen lenkille lähtöä 5 min paikallaan istumista molemmille kun puin vaatteen päälle. Välillä piilossa ja välillä näkyvissä.

Ponchon kanssa treenattiin rullan tuontia niin että Jolle seisoi ja rulla oli sen vieressä jaloissa maassa. Eka lähetyksellä Aramis karkasi mukaan joten otin uudestaan. Toisella yrittämällä haki hienosti mutta pudotti ennen kun kerkesin sanoa irti. Laitoin rullan takaisin suuhun ja silittelin ja sitten irrotus. Palkkasin ja laitoin pannan ja hihnan ja vapautin näytölle. Seuraavalla kerralla pudotti n.1m ennen kun oli mun luona joten vein P hetkeksi huilaamaan sivuun. Uusi yritys ja nyt meni loistavasti. Pitää muistaa viedä P jäähylle jos tulee liikaa sähläämistä. Toimii tosi hyvin. Otin vielä yhden toiston joka meni hienosti.

Molemmat koirat teki myös pudotetun esineen noudon n. 40m niin että esine näkyvillä. Joka siis oli mun hanska. Eivät nähneet pudotusta.

Illalla sisällä hieman Toko ja vähän muutakin..

 Aramis teki kaukkareiden liikeratoja läheltä, meni hyvin. Noudon kiertoja niin että nosti kapulan seläntakaan. Luovutus hyvä! Tarkkuutta kolokolla ja Esineen etsintää hanskalla. Toistoja 2.  Kaikki meni hyvin ja oli innoissaan.

Ponchon kanssa tein peilin edessä sivulletuloja ja seuraamista. Hyvät sivulletulot ja nyt meni seuraaminen hyvin. Naksutin perusasennosta ja välillä liikkestä. Otin myös paikallaan käännöksiä. Seuruutin vain n. 5 askelta suoraan. Tänään olin tyytyväinen seuraamiseen. Ei yhtään liikaa intoa. Keskittyi hyvin ja oli hyvässä paikassa. Oli remmissä mutta remmi oli ihan löysänä.

Kaukkareiden liiikeratoja sohvan vieressä niin ettei pääse vinottamaan. Yritin ajoittaa naksun juuri kun oli nousemassa ylös. Otin siis ensin seiso-maahan-seiso. Nyt meni hyvin. Otin maahan menoa niin että ensin sanon "taakse" ja sitten ligg jolloin sain paremman liikeradan maahan menoon. Lopulta käsky lyheni "taa" ja ligg. Ja välillä otin pelkällä ligg. Yritin ottaa käsimerkkiä mukaan, P luuli että tehdään "pam" temppua ja heittäytyi kyljellee :)  muuten meni hienosti. Otin myös istu-seiso-istu ja istu-maahan-istu.

Noudon kiertoja raskaalla kapulalla niin että istuin taas penkillä ja noudatin vuoroin vasemmalta ja oikealta. Kiertää hyvin ja tulee hyvin ilman apuja eteen luovuttamaan. Pitää ok. kapulasta. Ei pure mutta voisi pitää vielä tiukemmin kapulaa.

Luoksetulon loppuasentoa niin että palkkaus suusta. Välillä heitin namin jalkojen välistä. Hyvä tiivis loppuasento. Nyt pystyi ottamaan jo hyvin kestoa. Ei ollut heti hyppäämässä ottamaan palkkaa.

Liikkestä seiso. Pystyin kävelemään hieman taakse, palkkaus oikeasta kädestä eteenpäin.

Tarkkuutta kolikolla ja esine etsintää hanskalla. Meni hyvin.

ruokakupilla paikkamakuuta pää maassa. Pystyy kiertämään koiran ja kävelemään yli.
Aika 2 min. Olin näkyvillä.