Keskiviikon tokossa otin Poncholle seuraamista joka hyvä vireistä. Virittelin lelulla ensin. Sitten pientä patoamista. Tuntui hyvältä. Oikealle käännökset nyt teho treeniin..niissä pientä väljyyttä.

Ruutua niin että alusta ruudussa ja eri puolilta paikkaa. Myös niin että olin itse ruudun takana ja Ponchin piti pysähtyä alustalle. Eka ei tajunnut vaan juoksi ohi. Mutta muutaman toiston jälkeen hyvä. Ei tehnyt ollenkaan saalisloikkaa :))

Jälki oli tänään 450 askelta, 2 ysikympin kulmaa ja 5 kpl keppejä, yksi ojan ylitys. Ruoho oli ajoittain aika pitkää. Alku hyvä, kerran tyhjillä meinasi vauhti kiihtyä, annoin pakotteen jonka jälkeen tyhjät todella tarkasti. Kulmat meni täydellisesti. Paljon tyhjää..välissä jarrunameja. Pari pidempää nami pätkää. Kulmat namitettu. kolmos kepistä meinasi mennä yli. En tiedä oliko vaikutusta siinä että hyvin pitkä (ehkä 40-50 askelta) tyhjää..mene ja tiedä. Muut kepit ilmaisi hyvin. Eka oli vino muut suoria.

Aramiksen jälki 100 askelta 3 keppiä. yksittäisiä tyhjiä. Aramis oli tänään jäljestys päällä, kepit ei meinanneet nousta. Pysähdyttiin joka kepillä hetkeksi ennen kun reakoi. Muuten hyvää rauhallista jäljestämistä.