Menin taas tänään jäljestämään Petikkoon. Ilma oli aurinkoinen ja lämmintä n. 15 astetta. Pelto oli hieman savinen jostain kohtaa muuten kuiva. Tuuli vastaan.

Ponchon jälki oli 95 askelta pitkä ja molempiin suuntiin loivat käännökset. Lopussa keppi. Tälläkertaa otin keppitreenin ekaksi. Neljä keppiä oli taas suoralla pätkällä ja nyt huomasin sen että kepit oli ihan liian lähekkäin. Meinas mennä yli kun edelliseltä lähti aika vauhdilla.Pitää muistaa pidentää keppejen väliä. Käskytin maahan kun oli kepin kohdalla. Viimeisen annon ilmaista itsenäisesti.

Jäljelle meno oli taas vetämistä mutta rauhoittui hyvin alkuun. Hetki istuttiin jäljen alussa ja sitten lähetin. Lähti hyvin ja rauhallisesti, nyt oli paljon vähemmän vauhtia kun kahtena edellisenä kertana. Otti hyvin myös loivat käännökset. Ja hyvin jaksaa keskittyä jälkeen. Pituutta voi hyvin lisätä ja nyt pitää opettaa kulmat. Sitten kun kulmat menee otan väliesineet ja tyhjät askeleet. Sai kepistä hajun n. 2 metriä ennen kun tuuli tuli suoraan edestä mutta silti otti askeleet hyvin. Ilmaisi lopussa. Unohdin taas lelun autolle joten leikittiin kepillä.

Aramikselle sama juttu. Keppitreeni ensin. Ensin meinas rynniä menemään mutta otin pienen puhuttelun ja sitten eteni hyvin ja tarkasti ja kaikki kepit nousivat. Ensin meni yli mutta tarkensi hienosti ja nosti.

Jäljelle meni hyvin nenä maassa. Aloitus oli taas hieman mun käsi voimia koetteleva mutta rauhoittui kuitenkin. Jälki oli n. 40 askelta ja kaartoi ensin oikealle ja sitten vasemmalle. Lopussa keppi jota hieman ihmeteltiin mutta nousi ilman apuja.

Illalla lenkin jälkeen Poncholle hieman seuraamista. Meni ohan ok. Sini oli tarkkailijan roolissa. Käännöksissä ja askeleissa P meinaa hieman pomppia. Pitää miettiä miten ne saataisiin sulavammaksi. Seuraamis paikka kuitenkin ihan ok.