Pääsiäisen kunniaksi oltiin Raisan ja Sinin kanssa treenailemassa Hakua. Raisa oli Kujeen kanssa ihan ensimmäistä kertaa mukana. Ennen treenejä noin puolen tunnin lenkki Sinin ja koirien kanssa.

Tarkoitus oli treenata niitä suoria pistoja. Aluksi siis etukulmiin ukot ja haettiin haju ja lähetettiin sitten keskilinjalta. Sitte toisella kierroksella ukot valmiina metsässä ja ilman hajun hakua lähetys.

Aramis pääsi ekana. Oli todella innoissaan. Haukutin autolla. Nosti nenän heti ilmaan :) Tiesi mitä oltiin menossa tekemään. Molemmat pistot tosi suoria, aloitti haukun heti mutta on edelleen katkonaista. Pitää treeneta kentällä isolla patukalla vahvuutta haukkuun.

Aramiksen toinen kerta : Oikealle puolelle lähetys, hyvä ja suora pisto.Eteni määrätietoisesti. Aloitti haukun heti. Vasemmalle puolelle lähti hyvin, kompastui ja huomasi reput ja oli menossa niiden luo. Otin uudestaan sivulle( tuli heti ) ja lähetin. Hyvä suora pisto, eteni vauhdikkaasti. Aloitti haukun heti, Sini haukutti ja toi koiran keskilinjalle.

Ponchon eka kerta, Intoa puhkuen mentiin taas alueelle. Oikealle puolelle ensin. Hain hajun ja lähetys keskilinjalta. Lähti vinoon, otin pois. Lähetin uudestaan, nyt lähti suoraan mutta kaarsi alas vasemmalle ja sai sieltä hajun. Palautus ok, pitää vaan treenata sitä kentällä että oppisi tulemaan alueella eteenpäin. Näytölle vauhdilla. Menin mukaan, otin haltuun.

Vasemalle puolelle hajun haku, sai hajun aikas pian. Lähetys keskilinjalta. lähti hyvin ja suoraan. Toi rullan hyvin mutta palautus kohta oli hieman edessä. Murahdin niin korjasi paikan. Näyttö hyvä menin puoleen väliin asti vastaan. Sini toi koiran lelulla leikkien.

Ponchon toinen kerta:

Oikealle puolelle hyvä suora pisto, hyvä rullan palautus, hyvä näytölle lähtö. Menin hakemaan koiran. Otin haltuun.

Vasemmalle puolelle hyvä suora pisto, tullessa takertui johonkin oksaan ja pudotti rullan, kääntyi saman tien hakemaan siniltä uutta rullaa. Ei ollut tarjonut maahan menoa (niin kuin näytölle tullessa) , tiesi pudottaneensa rullan. Hyvä palautus. Hyvä näytölle lähtö. Sini toi koiran leikkien keskilinjalle.

Tosi hyvä treeni :) Sitten vielä puolen tunnin lenkille.

Kotona kaukkareita seitsemästä askeleesta ja oikea-käskyä naksulla.