Oltiin petikossa jäljestämässä. Koska olin menossa töihin en ehtinyt tekemään kun Poncholle jäljen.
Pelto märkä, ilma puotainen, tuuli kohtalainen. Jälki 140 askelta pitkä. Yksittäisiä tyhjiä askeleita, serpentiiniä ja 2 90 asteen kulmaa. Lopussa keppi.

Keppitreeni ensin.  6 kpl keppejä, nyt vauhti hyvä kun olin kieltänyt vetämästä autolta. Ei yhdestäkään yli, ilmaisi itsenäisesti.

Sen jälkeen pellolle. Rauhoittuminen liinaa laitettaessa ja vielä jäljen alussa. Lähetys pelkällä käskyllä. Tänään vauhti erinomainen. Liina löysällä kokoajan. Eteni rauhallisesti ja tarkasti, kerran nosti päätä ja katsoi ympärilleen. Liina laahusti perässä ja siitä lähti ääntä, sitä ihmetteli.
Kulma tarkkoja, huomaa heti kun vauhti on hyvä niin kulmissa ei mennä yhtään yli.Tyhjiä askeleita haisteli tarkasti ja pidempään mutta jatkoi hyvin eteenpäin. Lopussa ilmaisu ei paras mahdollinen. Seisoi hetken paikallaan ja sitten kävi vasta maahan. Loppu leikki frisbeellä.

Töistä päästyäni otin illalla vielä hieman Tokoa. Nyt pitää seuraaminen saada kuntoon.

Poncho aloitti Noudolla. Otin niin että jätin istumaan ja vein kapulan todella pitkälle. P oli täynnä virtaa ja saatiinkin vauhdikas suoritus. Nyt myös palautus matka oli nopea. Vähän hutilointia kapulan ottamisessa. Palkkasin vasta kun oli melkein luona. 3 seuraavaa toistoa otin kokonaisena liikkeenä. Ekalla kertaa juoksi täysiä päin..pitää ottaa nyt myös loppuun asti että oppii hidastamaan vauhtia. Joskus on ollut niin että on mennyt kapulalle ja tehnyt saalishypyn kierrossa. Nyt ei tehnyt. Kierti hyvin. Kierti aina vasemmalta.

Sitten välissä Aramis. Noudon kiertoja, kaukkareita läheltä ja luoksetulon loppuasentoa. Aramiksellakin oli virtaa kun päivän olivat töissä mukana häkissä. Mukava fiilis.

Sitten Poncho otti seuraamista. Nyt olin tehnyt lyhyen seuraamisremmin ja oli paljon mukavamman tuntuista. Se tuntuu niin huteralle kun on tottunut seuruuttamaan Aramista jonka kanssa on jo yhteinen tahti. Meni kuitenkin hyvin ja käännökset onnistuivat. Ei pompannut tai väistänyt. Otin 5 pätkää ja palkkasin perusasennoista 2 kertaa, 2 kertaa liikkeestä ja yhden kerran lähdöstä.

Sitten kokeilin liikkeestä seisomista. Poncho halusi vain istua :) Näkee mitä olen treenannut. Helpotin ja vahvistin muutaman toiston seisomista ja sitten uusi yritys. Kaksi onnistunutta toistoa. Palkkaus pysähtymisesta, kerran lelulla ja kerran namilla. Kolmannella toistolla jo ennakoi ja jätätti seuraamisessa joten Ponchon kanssa ei voi ottaa montaa kisamaista suoritusta putkeen ennakoinnin takia.

Sitten lopuksi luoksetuloa kisamaisesti. Pitkä matka. Tuli lujaa ja törmäsi ekalla kerralla, onneksi se on pieni :) Toisella kerralla jo paljon parempi loppu. Ei kuitenkaan himmaillut liikaa lopussa. Viimeinen toisto palkkaus lelulla jalkojen välistä.