Nyt voisi taas ryhdistäytyä tämänkin saralla ja ruveta taas pitämään jonkin lasísta kirjaa treeneistä.

Eli meillä talvi on mennyt oikeestaan pelkän agilityn treenaamisen merkeissä..tai no nyt viimeseen 1,5 kuukauteen ei olla oikeestaan päästy treenaamaan sitäkään. No eiköhän ton auton tosta saa pian kuntoon ja pääsee taas paremmin treenaamaan.

Agilityä muutamat startit takana ja oikeestaan tosi harmi että hyllyjä on tullut sillä treeneissä meillä menee pääsääntöisesti ihan jees, toki Poncho on aikas nopeasti sinkoavaa sorttia joten mun typerät ohjausvirheet ovat aiheuttaneet ne harmittavat hyllyt. Mutta ei se kaukana ole ja "eteenpäin sanoi mummo lumessa"! Kyllä me vielä sinne kakkosiin päästään Silmänisku

Vielä olisi tarkoitus kisailla muutamia startteja tälle keväälle. Katsotaan miten sitten taas ehtii kun pitäs kai yrittää kisata sitä Tokoakin ja suorittaa bh-koe. Tällähetkellä tuokokuun kalenterissa ei taida olla yhtään vapaata vkonloppua..toki se edellyttää että mahdumme mukaan niihin suunniteltuihin Toko-kokeisiin.

Eli tähtäimenä TVA..eli evl:n hinkkausta luvassa..

Tänään otin Poncholle ensin ihan vähän narupallo hetsausta ja siitä sitten seuraamista. Pari kertaa pakote hihnasta kun vilkuili kentälle jätettyä palloa. Heti kun korjasi kontaktin niin kehut palkaksi. Peruutus tällähetkellä huono. Käännökset hyvät ja paikka hyvä. Aavistuksen aukeaa mikä on ollut meidän ongelma ennenkin. Voisi myös olla aavistuksen tiiviimpää mutta Ponchon tuntien voi olla että tosta tiiviimpää seuraamista ei tule..mut sehän nähdään kun kevät koittaaNauru Palkkaus perusasennosta vapautus pallolle.

Luoksetulon pysäytykset leikin varjolla kiertämisen yhteydessä. Nopeat ja hyvät.

Ohjattu nouto niin että liikkuri vie kapulat. Ensin pelkkää merkki leikkiä ja sitten kisamaisesti. Toki ei keskikapulaa ja syvyyttä ei paljon ja leveys ylileveä. Merkille matkaa 10 m. Palkkailin naksulla ja nameilla odottelusta kun liikkuri vei kapulat. Sitten käskystä merkille ja palkaksi ruokaa ( kuivamuonaa). Meinasi vilkuilla myös oikean suuntaan kun odotutin tahallaan pitkään merkillä. Lähti kuitenkin hyvin vasemmalle ja vauhdikas palutus. Tästä palkaksi extra-herkkuja. Toisella toistolla lähti hyvin mutta ei malttanut pysähtyä merkille vaan juoksi suoraan kapulalle. Sain käskytyksellä takasin merkille mutta oli jo ehtinyt ottaa sitäennen kapulan suuhun. Palkkaus merkistä.  Kolmannella toistolla sama kuvio..liikkuri vei kapulat yms..nyt helpotin niin että menin merkin puoleen väliin ja käskin merkille. Hyvä merkki..siitä extra herkkua palkaksi.Sitten käskytys kapulalle, hyvä vauhdikas kapulalle meno, otti nätisti ja mikä parasta palautti vauhdilla. Kehuin kokoajan kun toi kapulaa. Palkaksi purkista herkkuja.

Tähän lopetimme, olin tosi tyytyväinen palautus vauhtiin sillä se on meidän ongelma ollut. Kyllä se on tullut laukalla mutta huomattavasti hitaammalla kun mennessä kapuloille. Ehkä tämä tästä kunnes saan sen taas pilattuaSilmänisku

Lopuksi tunnari yhdellä kapulalla hangesta etsien.

Aramis seurasi,nouti, teki jääviä ja oli apukoirana kun autoin Hannaa ja KamuaNauru