Sunnuntai olikin oikein koirapäivä

Aamulla suuntasin Helin ja Sinin kanssa hakuilemaan Landbohon. Otettiin niin että etukulmat hajunhaulla, kaikki koirat kerran ja sitten tuodaan ne uudestaan ja lähetetään suoraan valmiille maalimiehille.

Aramis pääsi ensin. Oli todella innoissaan. Eka oikea puoli, sai hajun hyvin, lähetys, lähti hyvin suoraan. Teki hyvin töitä mutta jumittui aikaisempaan piiloon jossa olin ollut Egilille. Tuli takaisin. Uusi lähetys, lähti hyvin suoraan ja löysi helin. Aloitti hyvin haukkumisen. Palkattiin välipalkalla haukusta. Menin maalimiehelle ja otin koiran haltuun.

Toinen etukulma. Hajun haku ja lähetys. Lähti hyvin suoraan, löysi hyvin ja haukkui hyvin. Sini palkkasi vielä ruuan lisäksi pallolla joka oli Aramiksen mielestä tosi hyvä juttu :)

Ponchon eka kierros: Lähettiin hakeemaan hajua, Poncho sai hajun aika kaukaa..ajattelin että menen hieman lähemmäksi jolloin Heli liikahti ja Poncho rupesi haukkumaan Heliä. Eikun takas keskilinjalle ja lähetys. Ajattelin että lähteeköhän ollenkaan kun oli kuitenkin ihmetellyt Heliä. Lähti laukalla, ei kuitenkaan niin täysillä kun yleensä. Kävi ja tuli takaisin. Uusi lähetys ja nyt tuli rullan kanssa, Näytölle lähti hieman varovaisesti mutta laukalla kuitenkin. Olipas treeni :) Olin todella tyytyväinen että lähti ja teki hommansa vaikka vähän säikähtikin aluksi.

Sitten toinen kulma. Sai hajun hyvin ja lähti hyvin suoraan, toi rullan hyvin. Lähti näytölle innoissaan. Sini leikki vielä frisbeellä lopuksi. Oli kuitenkin vähän omituinen leikkiessään.

Toinen kierros, valmiit ukot. Aramis lähti hyvin ja suoraan. takertui jälkeen ja tuli pois. Lähetin uudestaan. Lähti hyvin ja suoraan. Löysi helin haukkui hyvin. Toiselle puolelle lähti hyvin ja suoraan, löysi hyvin, Haukku oli jo vähän kankeampaa. Palkkaus lyhyestä haukusta. Sini ja Heli leikki vielä pallolla lopuksi.

Ponchon toka kierros: Lähti hyvin, toi rullan, lähti hyvin näytölle. Toiselle puolelle lähti hyvin suoraan,toi hyvin rullan ja lähti innokkaasti näytölle. Ruuan lisäksi palkkaus pallolla joka olikin huippujuttu :)

Treenit olivat todella hyvät ja koirat onnistuivat hienosti. Jäi hyvä mieli treeneistä.

Sitten Sinin kanssa Porvooseen tutustumaan bordercollieisiin. Olipas mukavia koiria ja söpöjä pentuja.

Sitten vielä illalla lenkille ja Purinalle Agitreeneihin. Mun jalat rupesi olemaan jo väsyksissä ja löysäilin treeneissä. Otettiin etenemistä ja samaa takaaleikkausta kun eilen. Aramis törmäsi renkaaseen niin että se hajosi. Otin poncholle myös keinua.

Sitten väsyneenä kotiin :)