Pikku hiljaa illat valostuvat ja kevät saapuu. Kalenteri rupeaa täyttymään kisoista ja pienen pieni tokomotivaatiokin nostaa päätänsä. Poncho on kisannut ihan hienosti agia mutta vielä uupuu muutama SM-nolla. Käytiin Patricia Hirnillä fysiossa ja saatiinkin hyviä jumppa ohjeita ongelma kohtien parantamiseksi. Poncho kun ei osaa liikkua hiljaa niin syvät lihakset ovat aina ihan rapakunnossa. Myös lantion alueen lihakset olivat taas jumissa ja lantio vino. No lukot saatiin auki ja nyt yritetään jumpata säännöllisesti. 6 vkon päästä olisi uusi käynti.

Aramis on sairastellut ihan urakalla. Ensin oli jonkun tyyppinen kohtaus ja siitä otettiin kaiken maailman veriarvot. Kipirauhasarvot, sappihapot, maksa-munuaisarvot, verensokeri olivat normaalit. Tulehdusarvoissa oli hieman häikkää. Valkosolut olivat kauttaaltaan matalat ja elektrolyytit koholla. Kontrolloitiin muutaman kerran. Pientä nousua oli havaittavissa mutta ei ne normaaleiksi palautuneet. Kontrolloin ne jossain vaiheessa uudestaan. Aramis ei ole saanut uutta kohtausta.

Viime viikonloppuna sitten maalla Sami oli antanut isot hirvenluut syötäväksi ja sunnuntaina Aramiksella oli kuono toiselta puolelta turvoksissa..eli hammasjuuripaise :( Eilen otettiin ylhäältä oikealta P3 hammas pois ja samalla katsoin muidenkin hampaiden kunnon. Melkein kaikki isot poskarit olivat kuluneet niin että ne olisi voinut poistaa :( Ei ruvettu niin isoon hammasremonttiin vaan päädyttiin ottamaan vaivaava hammas pois ja jos muut rupeaa vaivaamaan niin sitten katsotaan tilannetta.

Odottelen innolla lumien sulamista. Jälkeä olisi tarkoitus ajaa heti kun on mahdollista ja hakua päästään tekemään Elinan ryhmään :) Jospa sitä pääsisi tänä kesänä jälkikisoihin ja ensi kesänä vaikka hakukisoihin.

Poncho pienenä jäljestää