Kävin ajamassa kevään ensimmäiset jäljet molemmille torstaina. Ponchon jälki oli n. 50m pitkä, loivaa kaarrosta oikealle. Pelto tosi märkä ja savinen, puota keli. Lopussa keppi.

Lähtö hyvä, intoa oli hieman liikaa ja joutui aika paljon liinalla estämään vauhtia. Jäljesti kuitenkin hyvin :) Tiesi heti kun lähdettiin autolta että ollaan  menossa jäljestämään. Yhtä askelta liian aikaisin sai hajun kepistä. Vähän aikaa mietti ja sitten kävi maahan. Syötiin rauhassa nameja jäljen lopussa. Lopuksi leikki frisbeellä. Autolle mentäessä karkasi uudestaan pellolle ja meni Helin tekemille jäljille. Onneksi oli jo ajetut. No eipähän ole ainakaan motivaatio pulaa. Nyt täytyy ruveta ajamaan selvästi pidempiä jälkiä. Ja erikseen treenata keppien ilmaisua.

Aramis oli menossa hakumetsään aluksi :) Mutta kun laitoin liinan kiinni ja käänsin sen pellolle niin nenä meni alas. Jälki suora n. 40 m pitkä. Vauhtia oli ihan liikaa ja juoduin pitämään todella vastaan. Hyvä kuitenkin että ei nostanut nenää ylös. Loupussa keppi, jonka ilmaisi hetken ihmettelyn jälkeen nostamalla.

Perjantaina käytiin Helin kanssa ottamssa kiva agility treeni ja se meni loistavasti. Varsinkin pikku-P yllätti positiivisesti :) Aramiksellakin oli hyvä fiilis. Kaiken kaikkiaan hyvä treeni!

Molempien koirien kanssa ollaan otettu tarkkuutta sisällä ja esine etsintää. Poncho treenaa myös noudon otetta ja kaukkareita. Aramis on Tokosta nyt täysin tauolla. Katsotaan innostutaanko enää treenaamaan koko lajia. Voi olla että ei..mutta eihän sitä koskaan tiedä :)

 

480975.jpg