Menin aamupäivällä treenaamaan hieman agilityä AGRYn kentälle

Ponchon kanssa otin keppejä kujalla,välistävetoja niin että sai "ampua" leluun kiinni ja rengasta. P oli innoissaa ja molemmilla oli hauskaa :) Allekirjoittanut yritti treenata myös radan pätkää mutta kaaduttuaan totesi että liian liukasta juoksemiseen.

Sitten Helin kanssa Histaan lenkille ja sen jälkeen Ninan luona käymään. Sieltä tultaessa pysähdyttiin treenaamaan Sotunkiin jonne Sinikin tuli.

 Aramis aloitti idarilla. Sini käskytti. Eka seisominen meni hieman pitkäksi joten uudestaan. Pysähtyi hyvin mutta hieman vinoon. Noille vinoille jätöille pitäisi tehdä jotain.. palkkasin seisomisesta. Istui hieman hitaasti. Sini naksautti kun takamus osui maahan. Kissanruokaa nenän eteen. Pysyi hyvin asennossa. Vapautin vasta kun olin vieressä. Otin vielä maahan menon joka ihan ok. mutta taas vino. Kävelin ohi ja palkkaus eteenpäin.

Sitten ruutu. Istutin lähetys paikalla ja annoin etsiä katseella ruudun. Katsoi hyvin. Sitten  lähelle ruutua ja lähetys. A innoissaan ja pysähtyi hyvin. Palkkaus kissanruualla. Sitten kauemmas ja lähetys. Lähti hyvin ja pysähtyi hienosti. Palkkaus ruutuun seisomisesta. Sitten kisamaisesti. Merkin takana reppuja. A hakeutui niiden luokse. Kolmannella toistolla sain merkille. Siitä kehut ja uudestaan. Nyt hyvin merkille ja palkkaus, siitä lähetys. Meni hyvällä vauhdilla ja pysähtyi hyvin. Kävelin kisamaisesti ja kävin palkkaamassa seisomisesta ruutuun. Hyvä A!

Tauon jälkeen otin ohjatun-noudon kisamaisesti niin että Heli toimi tuomarina joka arpoi ja Sini liikkeen ohjaajana. A seuraskin Heliä katseellaan ja pääsin puuttumaan asiaan. Haetutin vasemman puolen niin etttä kapula oli ruutua kohden. Merkki hyvä joten palkka siitä. kääntyi hyvin. Hieman pyöritteli kapulaa..jaksasikohan sille opettaa kierron.. palautus hyvä.

Lopuksi seuraamista. ilman käskytystä. Seurasi hyvässä paikassa ja kontakti hyvä. ok käännökset. Hieman hitaat perusasennot.

Poncho oli ottanut rullan tuontia ja tunnarin jo lenkin lopuksi Histassa. Tunnari lumihangessa niin että 2 kapulaa. Meni ensin väärälle. Meinas ottaa sen murahdin. Jätti väärän ja jatkoi etsimistä. Ei meinannut löytää oikeaa. Etsi kuitenkin hyvin. Lopuksi löysi. Otin uudestaa pelkällä yhdellä. Meni hyvin. Laitoin uudestaan kaksi. Nyt meni suoraan oikealle kapulalle. Taisi kyllä nähdä mihin laitoin. Joutui kuitenkin haistelemaan löytääkseen kapulan hangesta.

Illalla otin Ponchon kanssa hieman kaukkareita. Liikkui hieman sivusuunnassa joten lopetin. Pitää ottaa sisällä seinän vieressä. Tietää kuitenkin käskyt hyvin.

Seuraaminen oli hieman liian innokasta kun olin ensin leikkinyt frisbeellä. Pitää ottaa aina ihan viimeiseksi kun on yli-innokkuus mennyt ohi.

Sivulletulot ja kontakti ok. Nopeat maahanmenot hyvät.