Poncho aloitti seuraamisella, ensin palkkaus muutamsta askeleesta kun paikka ja vire hyvä. Sitten vauhdin muutoksia ja vasemmalle käännöksiä. Sitten kokeilin pitkää suoraa, kävelin 45 askelta ja palkkasin narulelulla. Sitten vielä muutama perusasento. Tykkäsin vireestä :)

Sitten luoksetulo, ekaksi palkkaus jätöstä sitten suora luoksetulo ja sitten jätin seisomaan ja otin maahanmenon, joka oli täydellinen :) Hyvä Hyvä!! Poncho ei tule täysillä joka sopii mulle aivan mainiosti, pystyy hyvin ajoittamaan pysäytykset. Tulee kuitenkin reipasta laukkaa. Nyt ei eden himmannut pahemmin lopussa. Ei törmännyt.
 
Tauon jälkeen liikkeestä istuminen, joka hyvä. Sitten otin idari tyyppisesti istumista. Kun kävelin läheltä ohi niin siirsi toista etutassua kun kääntyi katsomaan mua. Jätin palkan eteen kun kävelin ohi niin jumitti namia edessä jolloin pääsin naksuttelemaan oikeasta asennosta. Nyt en muista miten se voi-luokassa oli, pitikö kävellä koiran taakse..täytyy ottaa selville.

Sitten ruutu, EVL tyyppisesti lähetys 10 m merkille. Annoin etsiä ruudun katseella jonka jälkeen meinasi karata merkille. No tietysti piti sitten kokeilla miten menis jos lähettäs noin pitkältä matkalta. Lähti hyvin, kiersi oikealta puolelta..höh. Aina treenattu niin että kiepautan vasemmalta puolelta. Ruutu kuitenkin vasemalla joten en tiedä ennakoiko ruutuun lähetystä. Ei kuitenkaan mennyt hyvin merkin taakse. Olisi kuitenkin ollut hyväksytty suoritus mutta nipo mikä nipo, pitää olla suorassa merkin takana :)
Sitten kutsu ruutu. Sen jälkeen naksuttelin läheltä paikkaa. Sitten otin voi-luokkamaisesti ruudun ja kokeeksi käskin suoraan maahan. Aivan täydellinen. Meni nopeasti ja keskelle maahan. Sitten riehuttiin narulelulla.

Vielä tunnari jossa 5 kpl kapuloita ja oma siellä joukossa piilossa. Meni rauhallisesti ja haisteli hyvin. Palauti laukalla :)
Kaukkarit taka-ja etupalkalla. Matka n. 7m.

Aramis otti seuraamista ja vasemmalle täyskäännöksiä jotka on ollut aina vaikeita Aramikselle. Kisoissakin aina tein käännökset oikealle. Nyt kuitenkin hyvät terävät käännökset. Vire oli kyllä aikas korkealla. Sitten istumista joka oli nyt hyvä ja nopea. Vielä nopeita maahan menoja.

Atte juoksenteli kentällä kun siivosin merkkejä pois, leikki narulelulla :)