Poncholle tein 450 askelta pitkän pellon reunoja pitkin etenevän jäljen jossa yksi ojan ylitys ja 5 keppiä.
Ajattelin että nyt on hyvä kun ei ole muurahaisia makkaroissa niin kuin viimeksi. Aloitin jäljen metsän reunasta ja yllätys yllätys makkaroissa oli muurahaisia. Onneksi alussa oli vain muutama makkara ja sitten alkoi tyhjät joten kun päästiin jälkeä eteenpäin niin makkaroissa ei enää ollut muurahaisia.
Ajattelin että teen hieman vaikeamman jäljen kun viimeksi tuntui että makkarat aina sotkivat hyvää rytmiä tyhjillä. koko jäljellä oli vain siellä täällä muutamia motivaatio/jarrunameja. Olin erittäin tyytyväinen jäljestämiseen. Joissain kohdissa missä pelto oli todella kuiva niin hieman tarkasteli missä jälki menee ja kerran yhdessä kaarteessa ajautui liikaa oikealle mutta hienosti etsi aktiivisesti jäljen uudestaan. Sen jälkeen meni todella tarkasti jälkeä. Muuten keppi ilmaisut oli hyvät muttä yhdellä kepillä meinas mennä yli, kun laitoin makkarat nyt heti yhden askeleen päähän kepistä ettei hypähtäisi kun lähtee kepiltä. korjasi ilmaisun kuitenkin itse.

Aramikselle 100 askelta suoraa, 2 keppiä. Nameja alussa joka askeleella ja sitten yksittäisiä tyhjiä välissä. Aramis oli todella innoissaan mutta malttoi hienosti rauhoittua jäljen alkuun. lähti hyvin, ei rynninyt. Liina oli löysällä. Yhdessä kohdassa annoin pakotteeen kun meinas rynniä. Vastasi hyvin pakotteeseen. Ilmaisi kepit todella hyvin. Olin tosi tyytyväinen.