Kävin Kuopiossa äitiä moikkaamassa ja samalla reissulla sitten Leppävirran näyttelyssä.

Tavoite näyttelystä oli saada Poncholle se tarvittava kakkostulos ja onnellisinahan me sieltä sininen nauha taskussa  pois lähdettiin :)
Poncho esiintyi hienosti, vähän luimisteli(jos olisi saanut valita olisi poistunut paikalta) kun tuomari kosketteli..kaikki ei aina jaksa uskoa että Poncho on pidättyväinen :)

Lauantaina treenattiin Tokoa.

Poncholle seuraamista. Vähän laimean tuntuista. Paikka hyvä ja kontakti ok. Tuntuu vaan siltä että hieman "matkalaukku" mallia tämä meidän seuraaminen tällä hetkellä. En ole uskaltanut ottaa vielä lelua mukaan vaan olen palkannut vain ruualla. Ehkä tyydyn tällä hetkellä tekniikan opettamiseen namilla ja sitten myöhemmin lelupalkka. Käännöksiin en ole tyytyväinen, ne on liian laimeat. Niihin enemmän motivaatiota.

Sitten luoksetuloa. Kisamatkalla jätön treenaamista. Sitten suora luoksetulo loppuun asti, nyt ei törmännyt. Sitten pysäytyksen kanssa. En ottanut koko kisamatkalla. ihan ok pysähtyminen. Täytyy muistaa otta teräviä pysäytyksiä erikseen.

Ohjattua noutoa 2 kapulalla. Merkille matkaa n. 5m. Merkille vienti. Lähetys vasemmalle. Palkkaus tuomisesta n. 2 metriä ennen mua. Nyt täytyy ottaa myös loppuun asti kun kääntyy kuitenkin hyvin.

Tunnari niin että kapula ½ piilossa hiekassa. meni ok, palkkasin heti naksulla kapulaan reakoimisesta. Nyt menee ravilla kapuloille ja tulee ravilla pois. Tähän vaiheeseen sopiva vauhti.

Aramikselle seuraamista. Huomaa selvästi kun ei ole treenannut. Paikan pitäminen huonoa. Välillä innoissaan niin edistää. Ei keskity kunnolla. Kuitenkin iloinen meininki..tämän siitä saa kun ei treenaa ;)

Luoksetulo. Eka pysäytys pitkäksi. Uudestaan..parempi. Otin vielä maahan menon ja sitten suoran luoksetulon.

Ohjattu-nouto  Merkille hyvin, palkkasin. Vasen haettiin, kääntyi hyvin. Vauhdikas palautus. Suora loppuasento.

Ruutu; merkille hyvin. lähetys läheltä merkkiä, meni lujaa ja innoissaan. Aavistuksen pitkä pysähdys. Otin uudestaan, parempi ja palkkaus ruutuun. Otin vielä pelkän merkin.

Kaukkarit; matkaa n.10m. Ihan hyvät vaihdot Aramikselle. Olen aina tyytyväinen jos istuu taaksepäin edes kohtalaisella vauhdilla. (Aramiksen huonoin liike)