No nyt on virallisesti talvitauko ohi ja olemme aloittaneet agilityn treenauksen. No motivaattorina toimii viikon päästä olevat Lappeenrannan kisat johon menin koiran ilmoittamaan. Heli oli vailla matkaseuraa niin aattelin jotta miksipä ei :D

Pari kertaa ollaan nyt käty ottamassa vahän keppikulmia ja itsenäistä pujoittelua. Kontakteja tietty ja vähän pyörittänyt koiraa hypyillä. Kivastihan se kulkee :)

Jäljen jana treeniä ollaan tehty talvellä vähän ja nyt kun maa on sula niin lenkkien yhteydessä. Hienostihan se sen jäljen nostaa. Toki jälki on tuore mutta tarkoitus on nyt saada se vaan etenemään hyvin suoraan ja nostamaan keppi motivoituneesti. Tässä olemme toistaiseksi onnistuneet.

Tottista oon tehnyt vähän läpi talven lenkkien yhteydessä. Luoksetulon loppua. Sekun tahtoi aina olla se hitain pätkä. Olen yrittänyt saada siihen takaisin motivaatiota. Vähän törmää mutta se ei meitä nyt haittaa. Muutenkin seis-käskyä terävemmäksi. Seuraamista yms pientä.. Kiva touhotus on ollu pikku koiralla päällä.

Tästä se taitaa taas lähteä