Käytiin Lappeenrannassa mökillä pyörähtämässä viikonloppuna. Koirat olivat taas innoissaan kun saivat viettää päivät ulkona. Poncho jopa kävi uimassa vaikka vesi oli jo jääkylmää. Hullu koira!

Mökillä tein kerran tarkkuusetsintää. Poncho nosti 50c kolikon ja pienen hiusrenksun. Aramis nosti hiusrenksun. Otin Poncholle vielä kolikon uudestaan mutta eri paikkaan niin että muut hajukohdat olivat ilman esineitä. Esineen tarkentaminen keski aika kauan kun takertui vanhoihin hajukohtiin. Mutta onneksi jaksoi etsiä ja lopulta löysi.

Sunnuntaina mentiin sitten illasta kisailemaan agiliitoa Kirkkonummelle. Tuomari oli Risto Ojanperä. Radat oli aika helppoja. Muutama putki ansa oli radoille viritetty. Ekalta radalta 0 ja sijoitus 3. =) Oli kyllä hieno pieni koira!! Tokalla radalla itse olin myöhässä ja Poncho sujahti putkeen. Tulos hyl.

Maanantaina lenkin yhteydessä kolme janaa n.10m-30m. Kaksi meni tosi hyvin. Kolmannella otti takajäljen mutta eteni vaan hiukan ja vaihtoi nopeasti suuntaa. Leikin kepeillä palkaksi.