Lauantaina 17.02 oli taas hallitoko.

Aramis aloitti seuraamisella. Seurasi hyvässä paikassa. Kontakti ok. Palkkaus perusasennoista.

Sitten otettiin paikallaan olot. Istui hyvin. Kerran meinasi nuuhkia maata. Makuu hyvä.

Idari ok, palkkasin kaikista liikkeistä.

Kaukot ; meinasi tulla maasta-seisomisessa eteenpäin. Matka n. 15m. kolmannella toistolla onnistui. Otin kokosarjan.

Ruutu hyvä. Otin motivaatiota läheltä ja lopuksi normaali kisa lähetys. Palkkaus seisomisesta.

Tunnari meni hienosti! Lähti hyvin, just ennen kapuloita sanoin \"nätisti\" haisteli hyvin ja otti heti oikean. Ei pureskelua tuodessa.

Poncho teki seuraamista nami palkalla ja lyhyessä remmissä. Ihan ok, pitäisi saada videoitua niin näkisi miltä näyttää. Tuntuu hieman lennokkaalta :) Käännökset paikalla hyvät.

Luoksetuloa niin että palkkasin jätöistä ja sitten otin niin että palkkasin vauhdista. Sitten molemmat pysäytykset erikseen. Seisominen olisi voinut olla aavistuksen parempi. Maahanmeno hieno. Lopuksi läheltä loppuasentoa.

Noutoa niin että jätin istumaan ja menin itse kapulan luokse. Palkkaus kierrosta. Ekaksi kierto meni löysästi koska olin liian lähellä kapulaa. Teki isomman kaarroksen kun normaalisti. Kaksi muuta meni hyvin kun etäisyys kapulaan n. 1m.

Ruutu niin että Heli vei frisbeen ruutuun niin että P ei nähny. Lähetys paikalle istumaan ja perus rutiinit. Meinasi karata merkille ( on siis tajunnut merkin). Istutin uudestaan. Jätin istumaan ja menin merkille- kutsu ja lähetys. Meni hienosti. Ruudussa leikkimistä ja toinen lähetys niin että palkka ruudussa. Paineli täysillä. Kolmas niin että tyhjä ruutu ja palkkaus heittämällä. Viimeinen niin että palkka ruudussa.

Lenkin jälkeen P teki rullan tuontia. Eka kerta meni ok. mut pudotti aivan lopussa. Tokalla kerralla sama juttu--> P autoon hetkeksi. Uudestaan ja loistava eka kerta-- tokalla kerralla pudotti taas lopussa joten autoon. Taas uusi yritys, nyt 2 kertaa hienosti.

Sunnuntaina Helin kanssa lenkille ja esineruutu treenit. 2x kapeat kaistaleet. Kummassakin yksi esine. Syvyys kastaleissa 50m, leveys n.30m.

Aramis aloitti. Ekassa kaistaleessa n. puolessa välissä keskellä kuminenkana. Lähti hienosti ja heti näki että lähti tekemään töitä. Otti hajun hienosti ja toi hyvin. Meni niin hienosti että palkkasin kissanruualla ja vein autoon.

Poncho aloitti toisella kaistaleella jossa oli hanska takana. Lähti hyvin, hieman liian maa vainuisesti mutta teki hienosti töitä. Löysi hyvin ja toi ok. Pudotti vähän ennen. Palkkaus kissanruualla. Toinen esine perään. Meni hienosti ja palkkaus kissanruualla. Lopuksi leikkimistä lelulla.

Aramiksen toinen kerta ei mennyt ihan niin hyvin kun ensimmäinen. Otettiin kisamaisesti ja tein ilmoittautumisen. Lähetin samalle esineelle, Heli oli laittanut sitä hieman vaikeammin . A lähti hyvin, sai hajun ei heti löytänyt ja luovutti ja tuli mun luokse. Vein sen autoon. Otettiin Helin Batman välissä ja sitten uudestaan A. Nyt lähetin toiselle kaistaleelle ja sinne oli laitettu kaksi esinettä. Toinen takan ja toinen edessä keskellä. Teki töitä hyvin, eka nousi hyvin. En palkannut kehuin vain. Toinen esine tuotti hiukan vaikeuksia. Etsi hyvin mutta ei meinannut saada hajua. otin luokse ja lähetin uudestaan. Nyt sai hajun, toi hyvin ja palkkaus kissanruualla.