Oltiin sovittu yhteiset treenit aussieihmisten kanssa. Laitoin kaikki mahdolliset merkit kentälle. Meitä oli paikalla Laura ja Masa, Gabi ja Skifi, Leena ja Ramona, Shanti ja Dante ja Suski ja Sini.

Poncho aloitti paikalla ololla. Jätössä nosti kerran päätä kun olin kävellyt melkein piilolle asti. Näitä treenejä me tarvitaan. Sain käskytettyä alas. Sen jälkeen makasi hyvin pää maassa. Oltiin piilossa noin 3-4 min. Sitten paikalla istumista jossa häiriötä oli kivasti kun kaikki muut paitsi Poncho ja Miki touhusi jotain ympärillä. Ei oltu kauaa piilossa. Jätössä liikutti hieman itseään joten jätin uudestaan, muuten hyvä ja rauhallinen istuminen.

Sitten aloitin seuraamisella joka hyvää ja innokasta mutta ei mitään pomppimisia tai muuta sähellystä. Palkkaus narulelulla.

Sitten otin ruutua, alusta edelleen ruudussa. Keskittyi hienosti etsimään ruudun katseella vaikka ympärillä oli vilskettä. Vein merkille. Ja menin ruudun lähelle että näen mihin pysähtyy. Juoksi hyvin ruutuu, mini loikka, meni ensin ohi alustasta mutta hienosti korjasi alustalle. Toistoja 2 ja sitten yksi ilman alustaa ja sitten vielä kutsuruutu lopuksi.

Sitten luoksetuloa, taaskun palkkasin maahanmenosta niin nousi istumaan jätössä. Otin alusta. Kävelin koko matkan katsomatta ja kun oli maassa palasin palkkaamaan. Tähänkin tarvittaisiin aina joku katsomaan jos se nousee. Jos itse käännyn niin ei hyvä. Pysäytykset tosi hyvät.

Tauon jälkeen hyppynoutoa ja tasamaa noutoa. Hyvin tulee hypyssä takaisin vaikka heitin vinoon.

Kaukkareita n.7m. Nämä rupeaa olemaan nyt hyvät. Aavistuksen vinotti kun otin seisomisesta maahan. Tätä otettava sisällä nyt. Seiso-istu-seiso kunnossa nyt.

Vielä seuraamista Shantin käskyttämänä. Ei ottanut häiriötä Shantista vaikka paljon yksin treenataankin tällähetkellä. Juoksussa aluksi edisti, korjasi hyvin kun hidastin ja otin askeleen taaksepäin, kehuin äänellä kun oli oikeassa paikassa. Kiva oli kun joku käskytti pitkästä aikaa. Keskittyy niin siihen mihin kävelee ei kä tuijota koiraa, koirakin saa tehdä työnsä rauhassa;)

Lopuksi eteenmeno kaikkien merkkien läpi, yhdessä kohdassa juoksi hetken yhtä merkkiä kohti mutta korjasi itse.

Olipa hyvät häiriö treenit :)

Aramis otti noutoa, hyppynoutoa, seuraamista ja nopeita isumisia ja maahanmenoja.