Eli kevään eka keppitreeni tehty. Kolme keppiä, jokaisella leikittiin rauhassa. Ilmaisi tuoden.

Tokoo ollaan siis tehty lenkkien yhteydessä kun noi kentät tahtoo olla vieläkin lumen ja jään peitossa. Tänään kun kävelin duuniin otin seuraamista ja lähinnä vasemmalle käännöksiä. Jotka kyllä kaipaavatkin treenausta. Paranivat huomattavasti kun pyöritin paikallaan ja siiten aina lelu palkaksi. Seuraamisessa lelu vasemmassa kädessä ja heitto vasemmalle. Myös nopeita sivulle tuloja samalla tyylillä.

Liikkestä seisomista ja istumista. Nämä hyviä ja nopeita. Eikä ollenkaan sekoita käskyjä!

Luoksetulo joka ihan super tänään. Tuli tosi lujaa mut pysähtyi nopeasti ja tarkasti. Myös loppu hyvä. Palkkasin eteentulemisesta.

Kaukkareita sisällä ja istumisesta seisomaan on huonontunut hieman. Aavistuksen liikuttaa takajalkoja. Ei hyvä..nyt siis treenattava tätä. Muuten nopeat ja hyvät vaihdot.

Noudon palautukset sisällä niin että istuu kapula suussa ja siitä käskyllä eteen ja välillä sivulle asti. Nämä nopeita ja tiiviitä. Kapulasta voisi pitää paremmin kiinni. Joskus ennakoi kapulan pois ottamista löysyttämällä otetta. Tähän kiinnitettävä nyt huomiota.

Merkkiä sisällä ihan lyhyellä matkalla. Nopeat ja hyvät pysähdykset ilman alustaa. Nyt seisoo suorassa kun on pelkkä merkki. Ei ennakoi lähtöä mihinkään suuntaan.

Nyt täytyisi päästä tekee kisatreeniä ja ketjuttamista usemapaa liikettä putkeen. Ja ehdottomasti ruudun paikkaa ja loppuosaa! Sulas jo noi kentät!572147.jpg