Töiden jälkeen lähikentälle Tokoilemaan.

Poncho aloitti sivuille tuloilla ja sitten seuraamista. Oli innoissaan ja parikertaa otin askeleita taaksepäin. Hyvin korjasi paikan. Lähinnä palkkasin tänään hyvästä vireestä ja paikasta. Yhden pidemmän pätkän otin. Sitten muutama palkkaus perusasennosta.

Sitten ruutua. Eka perus jutut, katsoi hyvin ruutuun päin. Sitten merkille kutsu ja siitä kutsu ruutu. Sitten naksuttelin läheltä paikkaa. Ja sitten taas pidemmältä matkalta. Ei tiedä vielä paikkaa hyvin sillä jos en pysäytä ei hakeudu heti oikeaan kohtaan. Käy ensin takalinjalla ja sitten rupeaa pyörimään ruudussa. Tottelee hyvin seis-käskyä. Mietin nyt että pitäisikö se alusta laittaa sinne kun en voi leluakaan sinne laittaa kun se tekee sen saalisloikan ja kutsuruudussakin tekee pienen..hmm. Tätä täytyy nyt pohtia.

Sitten merkkiä. Eka pelkkää alustaa. Tykkää käydä läppäämässa tassulla alustaa. itten niin että merkki mun ja koiran välissä ja lopuksi kiertoa. Hienosti kiersi ja suoristi itsensä merkin taakse. Näin homma jatkuu..

Sitten Aramis. Istumisia, noudon kiertoja ja seuraamista. Sitten tulikin kiire lenkile Sinin kanssa.

Ehdin vielä hieman ottaa tokoa kun odottelin Siniä Petikon parkkiksella. Siinä vilisi hyvin häiriötä kun autoja tuli ja ihmisiä oli lähdössä hiihtämään.

Ensin seuraamista joka hyvää. Sitten luoksetuloa. Seisominen hyvä, takapalkkana patukka. Sitten mahanmenoa. Eka yritys seisoi kaksi muuta onnistui. Sitten otettiin vaan nopeita maahan menoja lopuksi. Sitten lenkille.