Maanantaina tein molemmille tarkkuutta ja pudotetunesineen noudon.

Ruutu oli 3x3 ja siellä oli viisi esinettä. Poncho aloitti..eka nousi nopeasti. Esine oli sellainen euronkolikon kokoinen lätkä jonka saa koulutustunnuksesta tokossa. Toinen esine oli pieni hiusrenksu joka nousi myös nopeasti. Sit oli Armin vuoro. Kaksi esinettä hienosti ylös. Etsitytin vielä Poncholla yhden esineen. Ja hienostihan se nousi, esine oli sitruunapannan patterikotelon korkki. Ainut mikä on miinusta niin ekalla esineellä Poncho oli taas niin innoissaan että kuopi liian voimakkaasti kohtaa jossa esine oli. Ja tiettyhän se lensi taaksepäin. Hetki meni taas siinä kun tarkensi uudestaan esineen.

Pudotettu meni molemmilla hyvin. Matkaa ehkä 40-50m.

Poncholle jälki histassa. Tein 550 askelta ja viisi keppiä. Lisäksi viisi pikkupurkkia palkkana jäljellä, muuten tyhjä jälki. 90 kulmia 3 kpl. Jana ehkä 10m. Kolme polun ylitystä. Vanheni tunnin. Alusta perus metsää..välillä kallioisia kohtia. Lenkitin koirat jäljen vanhetessa.

Jana tänään tosi hieno. Eteni ihan suoraan ja otti heti jäljen. Eteni reipasta vauhtia mutta malttoi hyvin pysähtyä purkeille ja kepeille. Yhdestä kepistä olisi mennyt yli mutta huomautin niin ilmaisi sen. Eka kulma aiheutti pienen pyrähdyksen kun oli lähdössä ihan hienosti oikeaan suuntaan mut liina jäi kiinni puun ympärille. Käskin Ponchon odottaa ja kun olin saanut liinan selvitettyä niin matka jatkui mallikkaasti. Lopuissa kulmissa ei mennyt yhtään yli!!! Tauko on tehnyt hyvää :)