Ensin kävin Helin kanssa lenkillä ja sitten ajattelin että menen kentälle treenaileman tokoa :)

Aloitin seuraamisella. Pari palkkausta lähdöstä ja sitten pidempi pätkä. Otin hidasta ja käännöksiä. Nyt hyvät käännökset. Ei väistä mua enää vasemalle käännöksessä. Perusasennot nopeita ja hyviä. Palkkaus namilla. Lopuksi sivulletulo josta patukka palkaksi.

Sitten ruutua. Tein ruudun niin että P ei sitä nähnyt ja vielä niin että kun merkki oli edessä niin lapset pelasivat jalkapalloa merkin takana. Annoin etsiä katseella ruudun. Meni hetki ennenkuin sai katseen  irti pelaavista pojista. Hyvä treeni. Sitten merkille vienti ja kutsu ruutu. Sitten läheltä paikkaa. Harmi että unohdin naksun kotia :( Aluksi hakeutui oikeaan laitaan. Sitten kävin näyttämässä paikkaa ja sainkin muutaman onnistuneen toiston.

Sitten autoon. Aramisken vuoro..otin nopeita maahan menoja, istumisia(yllätys yllätys) ja seuraamisessa vasemalle täyskäännöstä joka on Aramiksella huono. Nyt kuitenkin muutama hyvä ja terävä täyskäännös.

Sitten Poncho uudestaa. Otin ruutua lisää. Ensin taas sai etsiä ruudun ja sitten merkille vienti. sitten lähetyksiä. Pari kertaa ajautui liian oikealle,otin pois. Korjasi hyvin seuraavilla toistoilla. Käskytin kerran maahan ihan kokeeksi. Otin vielä loppuosiota erikseen. Ekaa kertaa kutsuin ruudusta sivulle. Oli hieman ihmeissään mutta lähti tulemaan :)

Sitten merkkiä erikseen kosketus alustalla. Eka pelkkää alustaa muutama toisto, siten niin että merkki mun ja koiran välissä ja sitten lopuksi lähetyksellä. Meni hyvin. Ekalla kerralla kun lähetin jäi vinoon mutta kun ei palkkaa tullut korjasi hienosti.

Sitten otin idaria ilman merkkejä. Seisominen hyvä, pysyi hyvin paikallaan vaikka provosin liikkumaan.Palkkasin seisomisesta ja sitten otin siitä seuraamaan. Seuruutin pari sivullista ja sitten istuminen joka nopea!! Ihanaa että olen saanut Poncholle nopean istumisen kun Aramikselle en ole osannut sitä opettaa. Aramis istui joskus todella hitaasti, vieläkin se haaveilee samalla kun istuu mutta nyt pystyn luottamaan että lopulta se pylly osu sinne maahan.

Lopuksi kaukkareita. Matka 6m. Ekalla istumaan nousulla ei noussut. Otin uudestaan. Nousi puolittaisesta. Mietin että teinköhän käsimerkin jotenkin hassusti. Otin pelkällä äänellä, nyt nousi hyvin. Sitten loppuvaihdot. Palkka seisomasta-maahan.

Huomenna Poncho treenaa : Seuraamista, ruudun ja merkkiä, tunnarin ja kaukkareita

Aramis ottaa noudon kierrot, hyppynoudon, eteenmenon ja seuraamisen täyskäännöksiä