Miten se aina tuntuu että kisat tulee liian nopeasti ettei ehdi treenaa vaikka aloittaisi kuinka hyvissä ajoin treenamisen. No tänään näkyi valoa tunnelin päässä! Ohjattu meni hienosti :)

Ensin merkille kaksi kertaa ja siitä palkka. Kolmannella kerralla kapulalle saakka. Merkki hyvä ja kääntyi tosi hyvin ensin sivusuunnassa oikealle ja sitten vasta lähti kapulaa kohden. Yllätys että treenaaminen auttaa  Ollaan siis otettu taas niitä että lelu on yli leveällä eikä juuri syvyyttä ollenkaan. Merkkiä pallolla ja jännitteellä. Merkistä ollaan saatu tosi hauska juttu.

Seuraaminen hyvä vireistä. Poncho jopa hieman keuli mitä se ei ole juuri koskaan tehnyt. Palkkaus pallolla ja jännitettä taas pelissä.

Ruutuun kaahasi vähän liian lujaa jolloin pysähdys kärsi. Täytyy vaatia sitä pysähtymään kunnolla kun siitä on niin sika hauska juosta täysillä ruutuun eikä oikein malta jarruttaa. Paikkaa ehdottomasti vahvistettava vielä ennen kisoja.

Luoksetuloja suoria ja sitten pysäytyksillä. Tulee nyt kivasti jo vauhdilla. Pysähtyy ihan jees. Loppu on aina Ponchomaiseen tyyliin hitaampi kuin muut osiot. Tohon pitäs kyllä saada muutos.

Kaukkarit. Takapalkalla. Tekee kaikki vaihdot. Vinottaa takapakalle vähän. seiso-istu pitäs saada paremmaksi.

Tunnari eilen oli tosi hyvä. Meni laukalla. Haisteli hyvin. Tuli ravilla ( tulee aina ). Luovutus ihan jees. Voisihan se tiiviimpikin olla mut nyt saa kelvata.

Metallin luulin jo pillanneeni kun erehdyin herkkää neitiä neuvomaan kapulan pidossa. Meinas mennä palkokasvi syvälle nenään eikä meinannut tuoda yhdellä treeni kerralla kapulaa mulle ollenkaan. Onneksi viimeksi taas nouti hyvällä innolla. Saa nähdä kuinka kisoissa käy kun tulee vähän painetta peliin.

Muuten ihan hyvä olo kisoja ajatellen. Täytyy vaan vähän hinkata paria asiaa vielä.

Agiliidettiin viime tiistaina rataa pitkästä aikaa ja Poncho oli taas varsin saippuainen. Syöksähteli putkeen joka oli puomin ylösmenon kohdalla vaikka piti siis mennä puomille. Muuten ihan jees menoa. Puomin kontaktilla jäi vähän ylös. Näitä täytyy nyt vahvistaa taas. Ja keinu oli aika lennokas. Muuten jäi hyvä fiilis. Jatkamme myös siis hyppytekniikka treenejä. Ja jarrutukset täytyy taas saada kuntoon. Meinaa valua käskystä läpi.