Perjantaina mentiin Sinin kanssa jäljestämään petikkoon. Tein Poncholle jäljen metsään n.500 askelta (sekosin laskuissa jossain vaiheessa :) ) 5 keppiä ( pikku-purkit keppien alla sammaleeseen piilotettuna palkkana) ja 5  pikku-purkkia (filmipurkin kokoisia )palkkana jäljellä. Kulmien jälkeen yleensä oli purkki palkkana joskus myös keppi. Kulmia oli kaksi ja yksi piikki. Ilma aurinkoinen n.20 astetta lämmintä. Vanheni 1,5 tuntia.

Jana oli ehkä 10m suoraan rinteeseen ylämäkeen. Mäen päältä lähti jälki oikealle. Eteni hyvin mutta ei saanut jäljestä heti kiinni. Pyöri hetken ja sitten otti takajäljen. Tarkasti sen ja lähti sitten oikeaan suuntaan.

Vauhtia oli tosi paljon alussa..ihan liikaa. Ilmaisi kuitenkin kepin alussa. Ihan hienosti jäljesti. Ohjaaja yritti ainakin kerran sekoittaa pienen koiran päätä luulemalla että jälki menee toiseen suuntaan! Ehkä pitäisi antaa koiran jäljestää :D Kaikki kepit löytyi. Kaikki purkit ilmaistiin myös. Pari kertaa hieman pyörittiin kun jälki hukkui mutta kaiken kaikkiaan hieno suoritus!

Tokon SM:t oli tänä vuonna Kangasalalla. Ekk:n joukkueeseen kuului Niina ja Rio, Satu ja Uuno, Heidi ja Ronni, Katja ja Neveda ja minä Ponchon kanssa.

Ihan ei ole ollut toko motivaatio ohjaajalla kunnossa ja treenit oli jääneet viime tippaan. No tuloksella ei juhlittu! En ole saanut vielä lappua kun lähdettiin Sinin kanssa aikaisemmin pois joten lappu jäi Lindalle. Tässä muistista tulokset.

Paikkaistuminen 0 ( meni makaa ihan lopussa..voihan pylly!)

Paikkamakuu 9,5 ( jätin vinoon )

Seuruu 7 (en tiedä miksi, aukes juoksun oikealle käännöksessä ja ite käännyin yhdessä täyskäännöksessä hassusti. Ehkä siksi. )

Luoksetulo 5 (Ei pysähtynyt seisomaan ekalla. Tartti tokan käskyn. Hyvin maahan. hyvin eteen ja siitä sivulle. Ei kannata ottaa suoria luoksetuloja ennen kisoja! )

Ruutu 0 aivan oma moka. Koira merkille ja siitä hienosti ruutuun. Jäi aika takareunalle seisomaan. Laitoin maahan. Ihan hiukan ruudusta ulkona!

Idari 10. Ei kai siinä. Ekan kulman jälkeen kyllä jäi vähän taakse.

Tunnari 8 ( tarkasteli muita ja ehkä kyllä maistoi yhtä)

ohjattu 0 ( Poncho halus mennä suoraan kapulalle! Eli ei maltettu pysähtyä merkille. Tätä oli ilmassa vikoissa treeneissä joten en ole yllättynyt )

kaukkari 5 ( tartti yhden lisäkäskyn ja annoin aika voimakkaan käskyn istumisesta seisomiseen kun siinä on ollut jumitusta niin tuli ihan vähän eteen. Suoritti kuitenkin kaikki vaihdot! )

Metallihyppy 5,5 ( meni ja jäi seisomaan kapulan taakse??? odotin ja sit lopulta otti suuhun ja toi. )

Eli aika sen näköinen rivi mikä tulee kun ei treenaa kunnolla Hymy

Ehkä joskus vielä...Nauru

Kiitos kaikille hyvästä seurasta ja ehkä saamme Sinin ottamia hienoja kuvia jossain vaiheessa! Ekk:n joukkueella oli hieman huonoa tuuria matkassa. Ehkä me ensi vuonna ollaan paremmilla sijoituksilla! Onnea ykkösen tehneille ja muutenkin tuloksiinsa tyytyväisille! Oli kiva nähdä muutamia hienoja suorituksia EVL:ssä! Valitettavasti en nähnyt alempien luokkien suorituksia ollenkaan kun kehät olivat aivan eripaikassa.  Kisapaikka oli hieno jalkapallokenttä missä oli nurtsi leikattu mukavan lyhyeksi. Aamulla jopa musiikki soi alueella mikä oli kiva yllätys! Oli kiva nähdä paljon tuttuja ja nauttia auringon paisteesta!