Nyt kun on lomalla niin ehtii kummasti touhuta koirien kanssa kaikkea. Kävin aamulla Ponchon kanssa erikseen lenkillä. Tehtiin pieni metsälenkki ja leikittiin pallolla. Heittelin palloa hankeen ja Poncho etsi sitä innoissaan. Sitten isot koirat vuorostaan ulos ja tein Aramikselle tunnari treeniä. Piilotin ytä kapulaa hankeen. Hienosti jaksoi hakea hajua.

Sitten olikin vuorossa Aramiksen treenit Viherlaaksossa. Tarkoitus oli treenata seuraamista,luoksetulo,ruutu ja tunnari. Niina oli luvannut tulla katsomaan liikket näin kisojen kynnyksellä. Tehtiin kisamaiset treenit. Aloitettiin seuraamisella. Hieman vinkumista alussa. Viretaso hieman liian korkealla :) Palkkasin vain kehuilla. Luoksetulossa seisominen hyvä, maahanmeno aavistuksen pitkä. Ruutu meni hienosti, toivottavasti kisoissakin nyt onnistuisi. Tunnarissa lähtiessä pieni vinkaisu. Kaikin puolin jäi tosi hyvä maku suuhun näistä treeneistä. Poncholle otin hieman sivulletuloa ja maahan menoa. Ja tietysti leikittiin ja harjoiteltiin rauhoittumista.

Illalla mentiin vielä Ponchon kanssa käymään Oittaalla näyttelytreeneissä. Nähtiin myös Heliä ja Batmania. Pennuilla oli taas hauskaa. Poncho malttoi seistä jopa vähän aikaa paikallaan. Palkkasin jo siitä että seisoi eikä yrittänyt istua tai tulla sivulle. Seisoi hieman hassusti takajalat mahan alla. Pitää treenata lisää :)  Myös juoksemista treenattiin. Vähän aikaa meni hienosti, sitten piti nuuskia maata ja hyppiä. Myös hampaita katsottiin ja kopeloitiin muutenkin. Kaiken kaikkiaan hyvät treenit. 

Nyt näyttää uni kaikille maistuvan :)