Tiistaina suuntasin Ekk:n sm-joukkue treeneihin. Poncho aloitti.

Paikallaolot ensin. Oli ollut istumisessa levoton. Siirrellyt tassuja.

Aloitin vähän seuraamisella. Muutama oikealle käännös.

Suora luoksetulo niin että Linda käskytti. Palkkasin eteen istumisesta.

Merkkiä pallolla. Ja  ruudun paikkaa läheltä. Pallon heitto palkaksi. Alusta ruudussa. Ruudun loppuosaa Lindan käskytyksellä. Ei yrittänyt varastaa. Palkka siitä ja sitten kutsu joka hyvä. Ei yritystä juosta ohi.

Tauko ja Aramiksen vuoro. Merkkiä ja ruutua ja jotain humppaamista Hymy

Poncholle tunnari joka oli tänään katastroi!! Linda laitooi paljon kapuloita jonoon ja lähdin Ponden kanssa hihnassa etsimään omaa..nenä oli kiinni alkumatkan ja meni oman ohi..sit pää ei kestänyt kun omaa ei löytynyt lopusta ja nosteli vaan kapuloita.

Otettiin toiseen suuntaan uudestaan..päästin itsenäisesti etsimään. Nosteli muita mutta toi oman. Kolmannella toistolla ei maistellut muita vaan toi oman. Eli treeniä!!!!

Sit kaukkarit..jotka nekin meni ihan plääh..! Kaksois käskyjä maasta seisomiseen ja maahan menoon. Seisomiset hyvät. ei välittänyt Lindasta joka heilui välissä. Mut nyt omat käskyt selvemmiksi ja tämäkin treeniin!!

Keskiviikkona

menin treenaamaan Ymmerstan koulun kentälle. Otin seuraamista pallolla joka tosi hyvää ja intenssiivistä. Imutin pallolla myös oikealle käännökset.

Vein pois ja oli Armin vuoro. Seuraamista, merkkiä ja maahan menoja. Luoksetuloa maahan menosta.

Ponden vuoro:

Tunnaria. Ekassa meni taas suu auki mut ei nostellut muita mut maisteli. Toi oman. Toisella toistolla otin ihan läheltä että ei tuli niin kova vauhti kapuloille..meni hyvin ehkä yhtä kapulaa yritti maistaa. Kolmas toisto..nyt ei maistellut yhtään ja toi oman. Piti myös joka toistolla kapulaa nätisti suussa. Palkkasin kaksi toistoa eteen ja yhden sivulle.

Kaukkareita..matka oli 13 askelta. Aloitin istumisella. Palkka takana. teki kaikki vaihdot. Seiso-maahan olisi voinut mennä vielä paremmin taaksepäin maahan mut ei tullut eteen.

Toinen toisto..matka 6 askelta. Aloitin istumisella. Palkka seisomisesta maahan taakse.

Kolmas toisto.. 15 askelta. Aloitin seisomisella. Teki kaikki vaihdot. Palkka sivulle otosta minulta.

Sit vielä pallolla peruutusta ja siitä maahan ja muitakin kaukkreiden vaihtoja.

Ohjattu.. oikean puoleinen. Käänyt vähän niukasti mutta meni hyvin toi hyvin. Palkka sivulle tulosta. Sit merkkiä pallolla muutaman kerran.