Olin eilen katsomassa kun Sini ja Heli kisasivat Porvoossa. Sini hienosti ykköstulos 259 pistettä! Onnea heille ensimmäisestä EVL:n ykköstuloksesta!! Helillä ei mennyt Ringon kanssa ihan niin hyvin. Ringo oli piipaus päällä ja sille tuli huolimattomuus virheitä liikkeissä. No ensi kerralla sitten paremmalla onnella.

Kun tultiin Porvoosta käytiin Helin kanssa ottamassa Agilityä ja Poncho meni kivasti. On kiva huomata että pystyy heittämään putkeen ja muutenkin irtoaa kivasti. Hyppytekniikka oli hieman ruosteessa joten päätettiin ottaa P sitä. Siinä se joutuikin oikeasti miettimään. Nyt täytyy muistaa ottaa sitä joka kerta aluksi. Eihän se kylläkään ole hypännyt rimojen kanssa kun kolmena kertana ja rimathan ovat 40:ssä. Kepit menee kivasti. P on opetettu kujalla ja nyt kujaa on kavennettu sen verran että joutuu hieman pujottelemaan. Nyt täytyy muistaa pitää leveys tossa jonkin aikaa ettei vaikeuta liian nopeasti.

Illalla otin vielä sisällä Tokoa, tarkkuutta ja esineen piilotusta.

Aramis otti kaukkareiden liikeratoja,noudon palutuksia ja perusasentoja. Otin myös tarkkuusetsintää matolla kolikolla ja pinnillä. Ennen kun saivat iltaruuan niin piilotin vielä hanskan sisälle ja A joutui etsimään sen ja sitten sai ruuan.

Poncho teki kaukokäskyjä. Ja siis istumisesta ylösnousua. Meni ihan ok. Ja otin peilin edessä sivulletuloja ja kontaktin kestoa. Liikkestä seisomisen tavoite on nyt että viikon sisällä pystyn kiertämään sen ympäri ja paikallaolon "alas käsky" jolla laittaa pään alas, sen häiriö kestävyys.