Sinin kanssa oltiin ilmoittauduttu pitkän harkinnan jälkeen Jokelan BH-kokeeseen. Itseä oli aina mietityttänyt kaupunki osuus sillä Poncho voi joskus olla hieman pidättyväinen vieraita ihmisiä kohtaan. Toinen asia mitä jännitin oli mikrosirunluenta.

No saavuttiiin Sinin kanssa hyvissä ajoin paikalle ja iloksemme saimme huomata että Sini oli saanut parikseen treenikaverinsa Miian ja malinois-iitan ja he olivat eka pari. Me Ponchon kanssa oltiin tokassa parissa ja pariksemme saimme aussie lumpun ja Pian.

Egil ja Sini meni todella hienosti ja saivat kaikista erinomaisen Nauru Luulen että Sini huokaisi aika paljon helpotuksesta hienon tottisosuuden jälkeen Silmänisku

Me Ponchon kanssa aloitettiin yksilöliikkeillä. Tuomarin esittelyyn mentäessä Poncho huomasi Helin yms yleisössä ja meni aika kiepille siitä mutta sain ihan ok hallintaan ennen yksilöliikkeitä. Kun pidin remmiä vasemmassa kädessä ( niin kun kuuluukin) Poncho oli jotenkin ei skarppina. Joten tein tietoisen valinan ja siirsin remmin oikeaan käteen remmissä seuraamisessa. Se menikin hienosti. Poncho tyylisesti ehkä hieman väljää mutta piti kontaktin hienosti ja siitä saimme hyvän. Tuomari vähensi pisteet kun remmi oli väärässä kädessä.

Henkilöryhmää emme olleet päässeet treenaamaan joten se meni nyt hieman haahuiluksi. irti seuraamisesta erinomainen. Olen kyllä tosi tyytyväinen että koira jaksoi pitää kontaktin koko seuraamisen hienosti.

liikkeestä istumisen seisoi. Tätä olin hieman pelännyt kun olen treenannut idaria ja jotenkin koira sisäistänyt että eka tulee seisominen jne.. no liikkeestä maahan hieno ja nopea. Luoksetulo vauhdikas ja istui eteen eikä törmännyt!! Tuli hyvin sivulle.

Paikkamakuu hieno. Makaasi kokoajan pää maassa!

Eli kaiken kaikkiaan todella tyytyväinen tottikseen. Henkilöryhmää vaan pitää treenaa!

Kaupunkiosuutta olin pelännyt sillä Poncho haukkuu joskus vieraille ihmisille ja saattaa myös murista. Myös koirien ohituksissa saattaa tulla pientä mutinaa!

No mutta aivan turhaan! Poncholla oli aika hauskaa..se käveli reippaasti välittämättä ihmisistä,koirista tai liikenteestä. No liikenne ja suurimäärä ihmisiä ei ole koskaan tuottaneet ongelmaa vaan ehkä sellaiset yllättävät yksittäiset ihmiset. Ihmisryhmässä ei osoittanut mitään hermostumisen merkkejä ja häiriökoirakin ohitettiin hienosti. Seinään jätettäessä oli haukahtanut mun perään kerran mutta häiriökoirasta ei ollut välittänyt!

Eli näin me saattin uusi titteli nimen eteen..saanko esitellä BH PonchoNauru 

Ja erityis onnittelut ja halaukset Sinille!!! Olet tehnyt hienoa työtä Egilin kanssaNauru Iso rutistus sinulle!!

Toivottavasti saan tytöiltä hienoja kuvia kokeesta niin liitän niitä sitten tänne.

Kuvat Sinin blogista..

1242972881_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Ja tässä Ponde tuomarin arvostelussa..tottis takana, nyt voi rentoutua Nauru

1242972875_img-d41d8cd98f00b204e9800998e