Ennen töihin menoa kävin puolarmaarissa lenkillä ja otin hieman Tokoa.
Poncho aloitti seuraamisella. Hyvä kontakti vaikka ihmisiä käveli lähellä. Otin erimittaisia pätkiä ja käännöksiä molempiin suuntiin. Palkkasin liikkestä ja perusasennoista. Lopuksi palkkasin lähdöstä. Nyt tuntui jo seuraamiselta. Lyhyt remmi on kyllä hyvä.

Sitten otin luoksetulon pysäytyksiä lyhyellä matkalla. Meni hyvin. Eka maahanmeno olisi voinut olla nopeampi joten en palkannut vaan otin uudestaan. Tein kolme toistoa molempia. Lopuksi suora luoksetulo loppu asentoon asti.

Aramiksella noudon kiertoja ja kaukkareita.

Sitten pitikin mennä töihin ottamaan ausseilta verinäytteitä Hannes Lohen tutkimukseen.

Töiden jälkeen menin treenaamaan Agia Agryn kentälle.

Otin hyppytekniikkaa, keppejä,rengasta ja kontaktit molemmille.

Poncho aloitti hyppytekniikalla. 4 toistoa, 2 molemmilta puolilta. Hyppasi hyvi ei kolautellut tai pudottanut. Sitten keppejä kujalla. Nyt kuja melkein suora. 3 ensimmäistä yritystä P meinas tulla lopussa ulos ja rynniä lelulle. Otin pois ja aina alusta. Sitten näki miten rupesi miettimään ja vauhtikin hidastui huomattavasti. Lopussa meni todella hiljaa mutta oikein :)) Pääsin kehumaan ja seuraavalla toistolla olikin jo vauhtia mutta lopussa hiljensi ja teki todella tarkasti lopun että saisi lelun :) Taitava pieni koira :))

Kontaktit meni hyvin. Otin puomille lähetyksiä niin että oli siivekket alussa ettei päässyt hyppäämään sivusta puomille. Tajusi nopesti ja pystyi lähettämään eri kulmista. Lopussa palkkaus kontaktille ja sitten kutsusta pois. Meni hyvin. Alussa epäröi lähteä kontaktilta pois.

Rengas meni hyvin. Pystyi jättäytymään taakse ja lähettämään renkaalle. Huomasin kutenkin että oikea puoli oli vaikeampi. Sitä siis treenattava.

Aramiksella hyppytekniikka ok. Hieman laiskasti meni. Ei oikein pidä palloa palkkana mutta muutakaan ei tule. Onhan se tietysti vaikeaa kun Tokossa palkkasin vain namilla ja se on siihen tottunut.

Kepit hyvät ja vauhdikkaat. Oli Ponchon jäljiltä loivana. Haki itsenäisesti. Oikea puoli vaikeampi. viimeisellä toistolla kävelin vain vieressä, meinasi hidastella lopussa.

Rengas hyvä,kontaktit hyvät.