Kävin töiden jälkeen AGRY:n kentällä treenaamassa. Otin hyppytekniikkaa, toistoja 4 kpl. Sitten tein neliön ja otin välistä vetoja. P kulkee jo ihan kivasti :) Lopuksi otin keppejä kujalla. P on tajunnut että pitää mennä aina kujaa pitkin. Nyt kuja on niin kapealla että P joutuu pujottelemaan hieman.

Aramis teki samoja juttuja. Palkkasin pelkällä lelulla. Aramis on opetettu \"nami kädessä\" tyylillä. Olin tyytyväinen kun A leikki innoissaan. En vain tykkää kun pitää haukkua!  Olin molempien treeniin tyytyväinen.

Sisällä hieman Poncholle seuraamista ja kaukkareita. Ulos lähdettäessä makuutin molempia 3 min ja istutin 4min.

Illalla Konalassa  Aramis otti ruudun, ohjatun ja tunnarin. Oli todella yli-vireessä. Sähläsi ekassa ruudun lähetyksessä. Aloitin alusta. Merkki hyvä. Nyt lähti hyvin mutta eksyi matkalla mutta löysi tiensä ruutuun. En kuitenkaan ollut tyytyväinen. Otin läheltä paikkaa. Onneksi en koskaan vie noin viereessä sitä kisoihin. Ohjattu meni ekalla kerralla vähän pieleen. Haetutin vasemman. Merkki hyvä, lähetys. Kääntyi hyvin ja huomasi Sinin auton vieressä kasan ohjatn-kapuloita. Haki siitä yhden mulle :) otin uudestaan..nyt lähti hyvin mutta hyökkäsi turhan rajusti kapulaan. Otin niin että heitin kapulan ja kun oli kapulan kohdalla sanoin \"nätisti\". Toimi ja toi nätisti kapulan. Tunnari hyvä. reagoi heti oikeaan kapulaan. Kaiken kaikkiaan aivan liikaa sähläämistä. liian korkeassa vietissä siis..

Poncho teki hieman Agilityä lisää.. Otettiin hyppytekniikkaa ja sitten vähän ohjaus-treeniä. P kulki kivasti ja mäkin sain taas hyviä neuvoja Heliltä mun ohjaukseen.