Menin Ojankoon treenaamaan Agia.

Treenattiin takaleikkauksia Helin kanssa. Lähinnä treenasin Ponchoa ajanpuutteen vuoksi. Saatiinkin muutama onnistunut suoritus ennenkuin meidät häädettiin alkavien treenien tieltä. Otettiin vielä toisella kentällä keppejä. Otin ihan suorilla kepeillä. 2 ensimmäistä meni alussa väärään väliin,otin pois. Kolmannella toistolla onnistui :) Pari onnistunutta toistoa. Otin myös kierrä-käskyä yhdellä esteellä.Otin kumminkin päin, niin että kiersi siivekkeen ulkokautta ja niin että hyppäsi ensin ja sitten sanoin kierrä. Oli ihan hyvät tiiviit käännökset.

Aramis otti myös hieman takaleikkauksia ja keppejä.

Sitten mentiin katsomaan Siniä ja Egiliä ja pohdittiin miten saataisiin Egil vähemmän reagoimaan lenkillä vastaan tuleviin koiriin. Sitten treenattiin Tokoa.

Poncho otti paikalla olot. Istuminen hyvä. Makuu; ekan palkkaamisen jälkeen rupes haistelemaan maata joten alusta. Nyt hyvä toisto. Poncholle uutta että käyn välissä palkkaamassa kun kotona makaa yhtäjaksoisesti. Olen kuitenkin ajatellut että helpotan treeniä kun on muita koiria ympärillä ja uudet paikat. Taidan vain sekoittaa koira parkaa ;)

Sitten vähän pysäytyksiä ja sitten tunnari niin että Sini vei kapulat. Kapulat rivissä. Haisteli hyvin ja ei koskenut vääriin kapuloihin vaikka haisteli niitä :) Toi hyvin. Hyvä vire. En vaatinut luovutusta.

Sitten seuraamista. Meni ok, vähän hypähteli vasemmalle käännöksissä, mutta parani loppuakohden. Sain hyviä pätkiä.

Lopuksi ruutu. Merkille ensin vienti, itse puoleen väliin matkaa ja lähetys. Seisominen huono joten uudestaa. Nyt hyvä pysäytys. Sitten otin niin päin että jätin seisomaan ruutuun ja otin seisomisen kestoa. Lopuksi merkin kautta ruutuun jossa frisbee.

Aramis otti seuraamista, kaukkarit n. 5m. matkalla ja ruudun. Kaikki meni hienosti :)