Ensin lenkille Petikkoon ja sitten jäljet molemmille.

Ponchon jälki 135 askelta, yksittäisiä tyhjiä askeleita jäljellä, 2 90 kulmaa ja serpentiiniä. Lopussa keppi. Pelto kuiva savinen. poutainen ilma ja kohtalainen tuuli sivusta.

Nyt rauhoitin auton viereen n. 5min ja sitten pellolle. Aloituksessa rauhoittui hyvin. Lähtö pelkällä käskyllä. Vauhtia hieman liikaa, liina oli tiukalla kokoajan. Ei kuitenkaan nojannut liinaan liikaa. Ekakulmassa hieman yli,korjasi hyvin ja nopeasti. Toinen kulma meni paremmin. Lopussa meinas mennä kepistä yli, en muistanut laittaa tyhjää askelta ennen keppiä. Annoin ilmaista itsenäisesti hetken mietittyään. Loppu leikki Frisbeellä.

Aramiksen jälki n. 90 askelta.  Alussa suoraa sitten aika jyrkkää kaarrosta molempiin suuntiin. Lopussa keppi. Yritti lopussa ottaa purkkia suuhun kun näki sen. Otti kuitenkin hetken päästä kepin ja siitä palkka. Leikittiin kepillä.

Ekk:n treeneissä otin paikallaan olot Poncholle. Aramis piti kateellisena mekkalaa kun se on aina saanut aloittaa..

Istuminen hyvä, kävin kaksi kertaa palkkaamassa. Paikallaan makuu ; maahan meno hyvä, laittoi päänalas heti. Kävin palkkaamassa jonkin ajan jälkeen. Jätin uudestaan ja kun olin kävellyt jonkin matkaa Linda sanoi että nosti pään. Kävin nostamassaa ylös ja aloitin alusta. Nyt sain hyvän toiston ja palkkasin maahan ja sitten vielä käskyllä ylös josta palkka.

Seuraamista heti perään niin että Niina käskytti. Otti paljon häiriöö Niinasta joka kulki ihan takana. Myös Raisen tehdessä ruutua vieressä oli se Poncholle vaikea häiriö. Niitä pitää nyt treenata että seuruuttaa jonkun vieressä kun se tekee ruutua. Ja muutenkin ruutu merkkien lähellä. Otettiin sitten ihan paikalla kontaktia niin että Niina käveli ympäri. Se onnistui hyvin. Sitten vielä seuraamista pikku pätkä. Nyt onnistui. Otin vielä myöhemmin uudestaa seuraamista  ruudun lähellä. Nyt ei enää ottanut niin paljon häiriöö ruudusta. Raisan innostava kehuminen oli todella vaikeaa Poncholle. Oli hyvä häiriö :) Nyt vaan paljon seuraamista.

Kaukkareiden liikeradat läheltä. Otin seisomiseta taaksepäin istumista. Välillä yrittää huijata ja ei istu kunnolla taaksepäin. Pitää muistaa olla tarkka ettei vahingossa palkkaa huonosta istumisesta. Muuten ihan ok.

Tunnari Niin että Niina vei kapulat. Ensimmäisen kerran joku muu vei kapulat. Laitettiin rivi missä n. 10 kapulaa. Keskellä oma piilossa hiekassa. Lähti ravilla ja teki hienosti töitä. Haisteli pitkään rivin takana. Ei yrittänyt koskea muihin kapulopihin. Lopulta toi oman . En vaatinut luovuttamista. Palkkasin rauhoittavasti. Vire juuri oikea, ei yhtään tarvii olla enemmän virettä. Tämän liikkeen P on hyvin oppinut.

Aramikselle otin ensin seuraamista. Otin pitkää pätkää ilman palkkaa. Meinas olla ensin hieman edessä. Korjas hyvin kun huomautin asiasta.
Sitten otin ruudun. Ruutu oli tehty matalista mjerkeistä. Merkille ok, vaikkakin hieman ihmetteli missä merkki. Vähiten treenattu matalilla merkeillä. Otin ensin kutsu ruudun. Sen jälkeen kisamaisesti. meni vasempaan laitaan seisomaan ja ei pysähtynyt kunnolla. Kävin viemässä oikeaan paikkaan ja taputin maata. Uusi lähetys nyt niin että seisoin lähetyslinja puolessavälissä. Nyt hyvä pysähdys. Palkkaus namilla ruutuun.

Sitten otin noudon kiertoja ja palautusasentoa niin että A joutui tulemaan sivusta eteen. Tämän se on nyt tajunnut. Alussa se oli niin vaikeaa sen tajuta että se voi tulla myös sivusuunnasta suoraan eteen istumaan.

Kaukkareita lyhyellä matkalla. Tein koko sarja. Aloitin istumisella. Läheltä istuu hyvin taaksepäin. Pidempi matka niin on heti huonompi istuminen. Ei alusta asti ole opetettu oikein, sen kyllä huomaa :)