Kyllä kai sitä ehtii kun oikein yrittää..ja onneks on illat valoisia!

Aamupäivällä Sinin kanssa jäljestämään Jorvin pelloille. Sini teki Egilille jäljen ja minä olin suunnitellut ottavani koirille esineruutua piiiiiiiiitkästä aikaa.

Tein myös Poncholle n. 150 askeleen suoran jäljen jossa 4 lelua jäljellä. Jana ehkä 10 m. Ja paalulla nameja. Myös yksittäisiä nameja jäljelle. Vanheni . 1h 15min

Eka ruutuun tuli Poncho. Kolme esinettä oli viety valmiiksi. ruutu siis pellolla. Lähti kaahaamaan ihan täysillä. Ehdin sanoa Sinille että nyt meni juoksemiseksi kun nappas vauhdissa hajun keskellä olevasta esineestä. Palkkaksi lihapullaa. kun lähetin toiselle niin sinkos vaan samaan paikkaan mistä oli ekan nostanut. Nyt siis näki sen että ei olla tätä treenattu pitkään aikaan. Aikani lähetin kunnes vaihdoin paikkaa toiseen reunaan kun esine ei vaan toisesta reunasta noussut. Muutaman kerran jouduin myös lähettämään toisesta reunasta mutta onneks sitten toinen esine nousi. Tästä mega-kehut ja loppupalkka. En enää nostattanut kolmatta.

Aramis oli ihan ylikierroksilla. Haukkui vaan mulle kun käveltiin kohti ruutua. Haukahti myös lähetyksessä. Ja oli niin kierroksilla että ei kyllä tiennyt yhtään mitä oli menossa tekemään. Parin lähetyksen jälkeen lamppu syttyi ja rupesi käyttämään nenää. Sai myös hajun keski esineestä ja toi sen hyvin. Myös Armille tuotti vasen reuna vaikeuksia joten vaihdettiin oikeaan. Sielläkin joutui todella tekemään töitä löytääkseen esineen. Mutta onneksi löysi lopulta.

Mitä tästä huomaamme. Esineruutuakin olisi hyvä joskus treenata Nauru

Sitten kun oltiin ajettu Egilin jälki niin ajoin Poncholla sen lelu-suoran. Lähetin kuitenkin janalle. Meni suoraan ja sai palkaksi kuivaruokaa paalulta ja muutamalta askeleelta alussa.

Leikittiin joka lelulla. Tämä on ihan uutta Poncholle ja ekalla lelulla sen oli kyllä hiukan hämillään. Mutta vikalla leikittiin jo innoissaan. Oli hauska palautus jälki kahden Poncholle aika vaikean jäljen jälkeen.

Kiitos vaan Sini treeniseurasta!

Illalla menin sitten vielä ottamaan Tokoa kentälle kun sitäkin pitäisi ehtiä treenaamaan.

Johanna tuli liikkuriksi. Aloitin seuraamisella. Johanna katsoi millon hyvä niin palkkasin joko kehuilla tai vapautin pallolle. teemana oli myös oikealle käännökset. Niitä yritän nyt saada tiiviimmiksi.

Sitten suora luoksetulo. Sillä arvasin että ottaa häiriötä Johannasta kun ei ole ollut ketään pitkään aikaan käskyttämässä. No lähti hyvin mutta ekan merkin kohdalla luuli että pysäytän..hidasti ja vilkais Johannaa jonka jälkeen meni hämilleen ja tuli ravilla mun luokse. No toinen suora sit siihen putkeen..parempi mutta ei vieläkään niin vauhdikas kun voisi olla. No kolmannella lähti jo lujaa..palkkasin vauhdista pallon heitolla taakse.

Sitten ruutu niin että ekaksi palkka merkistä ja sitten uudetaan merkin kautta ruutuun. Palkkasin seisomisesta pallolla.

Sitten Armin vuoro! Ensin vähän seuraamista. Sitten suora luoksetulo. Sen jälkeen tehtiin vähän merkkiä ja juostiin ruutuun. Lopuksi vielä liikkeestä istumista.

Toisen kierroksen Poncho aloitti tunnarilla. Johanna vei riviin. Kapuloita jotain 10-15kpl. Meni laukalla. Maisteli muita, otti oman lähti tulemaan. Puotti kapulan palas haistelemaan muita. Otti oman ja tuli. Luovutti kuitenkin istuen eteen. Ei pureskellut kapulaa.

Toinen kerta : Meni laukalla, maisteli muita otti oman ja toi ravilla. Ei pureskellut ja luovutti istuen eteen. Palkkasin lihapullilla.

Kaukkarit niin että läheltä ja Johanna heilui liikkurina välissä. Hyvät napakat vaihdot. Takapalkka. Palkkasin erikohdista. Kerran otin koko sarjan ja kerran niin että kävelin 15 askelta ja nostatin sieltä istumaan ja vapautin palkalle.

Sitten lopuksi hyppyä. Heitin palloa vinoon ja lähettelin noutamaan. Takaisin tuloissa pientä huomauttelua niin hyppäsi myös takastullessa. Lopuksi metallikapulan kanssa. Hyvä vaihdikas nouto. Kehuin kun tuli takasin. Este oli 70cm.

Siinähän sitä taas olikin Silmänisku

Sini otti taas hienoja kuvia. Tässä muutama kuva treeneistä.

1246181607_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1246181623_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1246181413_img-d41d8cd98f00b204e9800998e