Surua mahtuu myös tähän syksyyn. Atte ( Tres colores Sonriendo ) sairastui äkillisesti lymfoomaan ja jouduin tekemään raskaan päätöksen. Nyt on onneksi tuska ja kipu poissa. Atte sai onneksi elää melkein 10 tervettä vuotta. Toisaalta näin oli varmasti hyvä..ei tarvinnut vanhalla iällä paljoa sairastaa! Oireet ilmenivät maanantaina, tiistaina vein Aten töihin. Katsottiin veriarvot ja otettiin keuhkoista rtg-kuvat. Jo yleistutkimuksessa  ELL Sanna kuunteli Aten keuhkot ja sanoi että kylläpä se hengittää raskaasti. Rtg-kuva paljasti totuuden. Keukoissa oli tiivistymiä ja nestettä. Massa (kasvain) painoi sydäntä. Tiesin että Aten oli aika lähteä :(

Muuten ollaan treenattu Ponchon kanssa Agia kerran viikossa. Käytiin Lappeenrannassa kokeilemassa kolmosluokkaa. Kartturi oli väsynyt edellis illan riennoista joten tuloksena hyl. Rata tuntui muuten kyllä aika mukavalta.

Pyöräilyä ollaan tehty pari kertaa viikossa ja muuten vaan lenkkeilty. Nyt on aika viettää hieman rauhallisempaa jaksoa vuodesta. Kunhan valoisa aika päivässä lisääntyy aloitamme taas treenailun.