Huisia!! Joulukuun alussa käytiin vikat kisat 2010 vuodelle ja sieltähän napsahti sekä tupla että voittonolla ja eka valioon oikeuttava serti! Ihan huikeat fiilikset oli kyllä radan jälkeen. Pohja oli raskas juosta ja ekan radan räpellyksen jälkeen päätin että nyt sitten vaan juostaan. Ja sehän tuotti tulosta. Jo rataan tutustumisessa oli hyvä fiilis. Rata oli sujuva ja suht helppo.  Vika rata oli myös nolla,  silti tuli aika paljon virheitä. Mutta sithän se Agility on..aina niin pienestä kiinni!

Radan jälkeen oli melkein oksennus kurkussa koska pohja oli niin raskas juosta. Mentiin heti kärkeen mutta en kyllä uskonut voittoon. Riikka tuli jossain vaiheessa sanomaan että johdetaan edelleen. Siitä alkoi sitten jännitys..taisi olla enää 4 koiraa jäljellä kun tajusin että serti oli varmasti taskussa sillä muut olivat jo valioita. Olin jo aivan älyttömän onnelinen siitä! Mutta kun vika koira meni radalla meinasi se kuuluisa oksennus tulla uudestaan kurkkuun. Lopulta taidettiin voittaa muutamaal kymmenyksellä! Riemun kiljahdukset kyllä taisivat päästä suusta. Oli se niin hienoa :)

Tässä vaiheessa ei enää jännittänyt yhtään ja Riikka sanoikin että sitten vaan vikalta nolla kans niin on tuplakin taskussa. No en lähtenyt muuta kun tekemään mukavaa suoritusta ja nollahan sieltä tuli. Oli kyllä terävin meno pois myös multa niin kuin koiraltakin. Mutta ei se mitään haittaa. Ikinä ei olla vielä tehty kahta ehjää suoritusta peräjälkeen. Ykkösissä joskus tupla nolla mutta silloinkin toinen rata oli ihan kauheaa räpellystä.

 

Olipa kiva jättää koira talvi tauolle.

 

Keväällä sitten taas jatkuu nollien metsästys!

 

Oikein paljon kiitoksia kaikille jotka ovat auttaneet meitä näihin hienoihin suorituksiin. Kiitos treenikamuille erityisesti Soilalle ja ihanaiselle Foballe.

Oikein hyvää alkavaa vuotta 2011! :)

Tässä apurit navetassa