Eli tänään oli sitten toi viereinen koulunkenttä sulanut :)

Suuntasin sinne sitten treenaa hieman tokoa. Ajatus oli että treenaan Poncolle seuraamista, idarin ja ruudun. Lopuksi vielä eteenmeno.

Aramis aloitti seuraamiskaaviolla, sitten liikkestä-istumista ja luoksetuloa ja lopuksi eteenmenoa lelulle.

Poncho aloitti siis seuraamisella..haukutin ennen kentälle menoa ja hieman leikin. Sitten seuraamista joka oli tosi hyvää! Nyt myös vasemmallle täyskäännökset hyvät!

Sitten idaria ilman merkkejä.. Seisominen hyvä, mut istumisen seisoi :( No sitä sitten hieman hinkattiin ja saatiinkin onnistuminen! Maahanmeno hyvä. Asennoissa pysyminen hyvää ja seuraamaan mukaan lähtö hyvä. Eli siis istumista treenattava!!

Ruutu : Alku virittelyt. Haki hyvin katseella ruudun. Merkki ihan ok. Pysähtyminen voisi olla terävämpi mut kehtaako hinkata ;) no katotaan..

Kävelin ruudun lähelle että näkisin miten pysähtyy alustalle ja saisin terävämmän pysähdyksen. Välillä valuu ruudun takaosaan liiaksi! Tuli vauhdilla ja ei ihan huolella pysähtynyt alustalle vaan luisteli ohi :( No siitä pikku torut ja uusi yritys.. nyt hyviä toistoja kaksi kappaletta. Sit ruudun loppuosaa joka hyvä. Kävin palkkaamassa kaksi kertaa odottamisesta!

Sitten eteenmeno loppupalkaksi :)

Tässä kuvassa Aramis kikkailee pallon kanssa :)

1239114159_img-d41d8cd98f00b204e9800998e