Menin puolarmaariin treenaa Tokoa ennen kun agi-treenit alkoivat.

tarkotus oli ottaa seuraaminen, idari,luoksetulo ja ruutu. Mutta huomasin että merkit jäivät pois kyydistä joten tein seuraamista,luoksetulon suorana,ohjattu ja tunnari.

Seuraamisen alkuvirittelyt niin että koira maahan. Odottaa siinä hetken. Kutsun sivulle ja palkka. Uudestaan "käy" komennolla maahan..odottelua hetki ja siitä sitten "kehään". Palkkasin ensin alotuksesta. Siiten tein oikealle käännöksiä joista palkka (pallo).

Luoksetulo 2 kertaa suora. Palkka ekalla kertaa heti kun tuli eteen istumaan. Toisella kertaa kun olin odottanut n. 10 s.

Ohjattua  niin että alkuvirittelyt ja sit vein kpulat. Tarkoitus oli hakea oikean puoleinen. Otin sitten merkkiä pelkästään kolme toistoa ja sitten neljänellä toistolla lähetin hakemaan. Kääntyi tosi hyvin, ehkä jopa liikaa oikealle. Ei nähnyt heti kapulaa mutta onneksi kuitenkin lopulta näki. Palkka sivulletulosta.

Tunnari niin että vein 10 kapulaa riviin valmiiksi. Ekalla toistolla oli toka vika oikealta. Meni hyvin. Meinas just ennen omaa avata suun kun ei omaa ruvennut löytymään. Mutta onneksi ei kuitenkaan maistellut muita. Toisella toistolla vaihdoin oman tokavikaks vasemalta. Nyt meinas sitten tulla painetta kun luuli kapulan olevan samassa paikassa ja koppasi väärän suuhun, pudotti ja maisteli muita, mutta toi oman. Jäi seisomaan mun eteen. Käskytin istumaan ja otin oman ja palkkasin. Kolmannella toistolla oli sitten taas parempi. Nyt treenattava ennen kisoja joka päivä tunnaria ja niitä kärsivällisyystreenejä. kun meinaa ihan selvästi tulla painetta jos ei heti löydä omaa.

Aramis teki paikallaolon kun pon teki tokoa. Vinkui alku ajan mutta sitten rauhottui. Sitten seuraamista, liikkeestä istumista, ohjattu ja luoksetuloa. Oli Armilla taas hauskaa Nauru

Sitten agitreeneihin.

Rata oli meille aika kinkkinen. Oli kohtia jossa jäin paljon jälkeen ja piti silti saada koira välistä vedettyä. Poncho kun on sellanen että jos se kerran tekee jonkun väärin niin se helposti jää toistamaan sitä. Mutta saatiin ihan hienojakin pätkiä kun ohjaaja vaan oli ajoissa Hymy Eteenpäin sanoi mummo lumessaNauru

Tässä Poncho ja Egil kesällä 2006 kalajoella

1242291474_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Batman ja Poncho kakaroina kesällä 2006 kalajoella

1242291429_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aramis tekee hakua aussieleirillä

1242291374_img-d41d8cd98f00b204e9800998e