Ollaan jäljestetty ahkerasti ja nyt tuntuu että kepitä taas menee. Oltiin eilen jälki treeneissä ja ekaa kertaa poncholle tehtiin vieras jälki ja vieraat kepit.
Oli kiva huomata että vieras jälki ei ponchoa haitannut.

Ilma oli poutainen ja tuuli oli vähäistä. Pelto oli aika kuiva vaikka olikin satanut useana päivänä. Jälki oli 650 askelta pitkä. Kulmia oli neljä ja yksi piikki. Keppejä 6 kpl, 5 kpl (yksi siis piikin jälkeen ) oli heti kulman jälkeen palkkana. Tätä en ole ennen poncholle tehnyt ja toka keppi mikä oli kulman jälkeen tuotti hieman ihmettelyä mutta ilmaisi sen kuitenkin itsenäisesti. Yhdestä kulmasta meni puoli koiranmittaa yli ja sen takia melkein kepistä ohi sillä kulman jälkeen oli hieman hätäinen.
Itse jälki meni hyvin ja ajoin läheltä tiukalla liinalla. Kulmat ja etenkin piikki meni loistavasti. Kesken jälkeä meni polku poikki jäljen ja kun tultiin takasin päin niin jouduttiin pysähtymään kun pyöräilijöitä meni ohi. Poncho reakoi niihin haukkumalla mutta pääsi asiasta hyvin yli ja jatkoi taas hyvää jäljestämistä. Kouluttajan kommentit oli että täytyypä Poncholle ottaa paljon häiriötreeniä niin että jäljellä tulee ihmisiä ja koiria vastaan. Se on varmaan ihan hyvä :)

Kokonaisuudessa jälki meni loistavasti. oli paljon uutta, ekaa kertaa siis vieraan ihmisen jälki, vieraat kepit ja kepit kulman jälkeen ja vielä piikki!

Sain taas paljon hyviä neuvoja miten jatkaa eteenpäin.

Sitten Annen, Taunon ja Keken kanssa lenkille. Poncholla jas Kekellä oli hauskaa. Lenkin jälkeen tunnari joka meni tänään loistavasti.