Tiistai olikin sitten oikein koirailu päivä. Otin ensin Tokoa.

Poncho teki ensin ruudun. Ruutu oli8 tehty valmiiksi. Otin ensin kutsu ruudun. Sitten niin että lähetin 2 kertaa sen tyhjään ruutuun puolesta välistä matkaa. Sitten seisotin jonkun aikaa ruudussa ja sitten heitin lelun. Sitten otin niin että laitoin merkille ja menin puoleen väliin ja lähetion ja palkkasin heti pysähtymisestä. Lopuksi niin että lelu ruudussa takalinjalla.

Sitten noutoa raskaalla kapulalla. Ensin palkkasin kierrosta ja sitten otin loppuun asti. Istui hieman vinossa edessä. Tuli liian vauhdilla ja hieman törmäsi jolloin ote kapulaan huononi ja pää kallistui vasemmalle. Otin sitten pelkkää pitämistä.mikä ihan ok.

Ohjattu kahdella kapulalla. Vasen haettiin. Merkille lähetyksellä. Naksu ja namipalkka. palkkaus kierrosta.

Lopuksi luoksetuloa pitkällä matkalla. Ensin 2 suoraa ja sitten pysäytyksen kanssa. Eka pysäytys hieman pitkäksi joten uudestaan. Toinen hyvä. Lopuksi vielä jätöstä palkka.

Aramis otti seuraamista pitkän kaavan mukaan. Liikkeestä istumista ja maahanmenoa. Ruudun ja luoksetulon loppuasentoa.

Sitten menin Raisan kanssa Petikkoon tekemään jäljen.

Ponchon jälki oli n.120 askelta. Ensin suoraa, sitten kaarroksia ja sitten kulmat molempiin suuntiin. Loppu suoraa ja päässä keppi ja kuppi.Keppiä ennen yksi tyhjä askel. Pelto oli sopivan pehmeä, jostain kohdista kuiva. Sää oli aurinkoinen 5 astetta lämmintä. Aika kova tuuli. Jäljesti hyvin ja kulmat meni hienosti. Vauhti hyvä. Raisa kuvasi videolle. Ilmaisi itsenäisesti mutta hieman kauas joten käskytin "missä keppi" lähemmäksi niin että keppi jäi etujalkojen väliin.

Aramiksen jälki 60 askelta. Aluksi suoraan, sitten kaarrosta oikealle ja sitten vasemmalle. Lopuksi suoraa. Päässä keppi ja kuppi. Taas meni hetki ennenkuin otti kepin suuhun. Vauhti oli nyt hyvä ja aloitus rauhallisempi. Taitaa Aramiskin vihdoin huomata että ei auta juosta eteenpäin :)

Jäljestämisen jälkeen vielä Ojankoon Helin kanssa ottamaan agilityä hieman. Aramiskin sai treenata. Meni ihan ok. Otin myös sille keppejä. Molemmat puolet ihan hyvät.