Eli käytiin Ponchon kanssa tokoilemassa Pieksämäellä Voi-luokassa jota tuomaroi Tommi Varis. Sama tuomari oli meidän ekassa Toko-kokeessa ja tykkäsi Ponchosta paljon.
Tälläkertaa onnistuttiin 284 pisteen arvoisesti ka kunniapalkinto ja voitto napsahti!! En ollut ihan kaikkeen tyytyväinen ja oltas kyllä pienistä virheistä johtuen voitu saada vielä komeammat pisteet mutta kyllä pieni koira suoriutui todella hienosti vaikeasta luokasta :)

Tässä meidän rivi:

Paikkamakuu 10

Seuraaminen 10

liikkestä istumien 9,5

luoksetulo 8,5 (himmaili lopun )

ruutu 8,5 ( juoksi lopussa ohi, annoin toisen käskyn seuraamiseen)

hyppynouto 8 ( ennakoi sivulle tulemisen )

Metallinouto 8,5 ( en muista mitä tapahtui)

Tunnari 8 ( kääntyessä astuin koiran tassujen päälle jolloin hyppäsi perusasennosta seisomaan, käskytin uudestaan istumaan)

Kaukkarit 8,5 (en muista mitä tapahtui )

kokonaisvaikutus 10 Hymy


Sitten seuraavan kerran meidät näkee EVL:ssä ja nyt sitten rupeamme metsästämään sitä tavoiteltua valio-arvoa!! Näyttää kyllä siltä että menee varmaankin ensi vuoden puolelle toi kisaaminen kun ei täällä pääkaupunki seudulla mahdu mihinkään kisoihin enää tän vuoden puolella.

Agilityä meinataan kisata seuraavan kerran tossa itsenäisyyspäivänä Turussa jonne olis tarkoitus lähteä Sinin ja Egilin kanssa. Ollaan yritetty treenailla ahkerasti tauon jälkeen. Saa sit nähdä kuinka meidän käy. olisi kyllä kiva saada se vika nolla ja päästä sinne kakkosluokkaan. No välillä ttreenit menee tosi hyvin ja sit välillä menee vähän huonommin :D ! Riippuu aina miten itse asennoidun. Jos jaksan keskittyä hyvin niin sit menee hyvin. Mut jos olen väsynyt tai muuten keskityn huonosti niin sit kyllä Poncho menee minne tahtoo!

Paimenee olisi tarkoitus mennä nyt tulevana lauantaina. Mennään Sinin kanssa Anna Rokan luona käymään Haminassa. On kiva nähdä mitä hän sanoo Ponchosta ja on kiva nähdä miten koira on kehittynyt iän myötä.

Tässä nyt jotain kuulumisia..ainiin Aramis on saanut toimia Johannan Bordercollie Hupin pentujen leikkisetänä ja myös työkaverini otti aussien pennun (Tres colors). Aramis saa myös leikittää Kamua varmasti tulevaisuudessa :)