Ulkona kurjat kelit jatkuu, eikä tokoa huvita mennä loskaan treenaamaan :( Tylsää sillä olisi kiva sitäkin treenata. Sisällä ja lenkkien yhteydessä treenit silti jatkuvat..

Agilityä sen sijaan tuli tehtyä viikonlopun aikana ihan tarpeeksi. Lauantaina Poncho otti kaksi startti Kirkkonummella epävirallisissa kisoissa. Eka startti oli mölliluokka jossa teimme nollan ja voitimme!! Jee! Hyvä pikku-Pon :) Toinen startti oli kisaavien tasoituskilpailu jossa teimme 5 kun harmillisesti estin koiraa menemästä putkeen :( Muuten Poncho selvitti radan hienosti! Ehkä uskallan ilmoittaa sen virallisiin kisoihin piakkoin..

Sunnuntai alkoi 2 tunnin lenkillä Sinin kanssa Nuuksiossa. Pois ajaessamme pelastimme kaksi pientä snautseria tieltä. Olivat lähteneet karkuun omasta pihasta. Onneksi ne antoivat kiinni ja saimme omistajankin puhelimella kiinni.

Sitten Purinalle Aramiksen kanssa kisaamaan 2 startin verran. Ekalta radalta hylly, menin samaan ansaa kuin moni moni muukin.. toinen oli hyppäri josta 5 tokavikalta esteeltä :( muuten ihan siedettävät ohjaukset kun katseli videolta.

Helille ja Cricketille hylly ja harmittava 5 yhdestä rimasta. Sitten väsyneenä puoli kymmenen aikaan kotiin. Kiitos vielä Helille ja Sinille kun kuskailitte minua vkonlopun aikana. Oma auto kun hajosi torstai iltana ja jouduttiin hinaamaan korjattavaksi. Sain sen onneksi tänään takaisin. Olo ilman autoa on orpo kun on tottunut että on auto käytettävissä.