Kävin illalla hieman lähi kentällä tottistelemassa töiden jälkeen.'

Poncho otti seuraamista, palkkana oli Siniltä joululahjaksi saatu patukka, joka osoittautuikin mega-palkaksi. Poncho oli todella innokas ja seuraaminen hienoa. Piti hienosti paikan ja käännökset ja perusasennot nopeita ja hyviä. Taisteltiin palkaksi.

Sitten luoksetulon pysäytystä takapalkalla (patukka). Eka yritys meni niin että jätin Ponchon ja kävelin n.20 askelta. Kutsuin mutta Poncho vaan makaa, kutsuin uudestaan ja sama juttu. Kolmannella kerralla pomppas ylös ja varasti patukan takaa ja toi mulle :( No ei kun uudestaan. Nyt jätin koiran, en mennyt niin pitkälle ja kutsuin ja ähdin samalla liikkeelle. Nyt lähti vauhdilla ja pysähtyi hyvin. Palkkaus taakse lelulle. Seuraavaksi palkka jätöstä ja viimeseksi kävelin taas pitkälle, kutsuin, lähti hyvin ja pysähtyi hyvin. Palkkaus taakse.

Sitten uudestaan seuraamista namilla, palkkaus perusasennoista ja käännöksistä.

Kaukkarit, matkaa n. 6m. Hyvät vaihdot, istumisesta seisomaan nyt tosi hyvä. Nyt voisi ruveta keskittymaan matkan pidentämiseen. Palkkaus edestä.

Lopuksi eteenmeno. Vietiin yhdessä patukka. Alussa liikaa intoa, ei meinannut malttaa seurata. Seuruutiin vähänaikaa ja sitten lähetys, vauhtia oli ja hyvä suora eteneminen.

Aramis otti seuraamista, istumisia ja liikkeestä maahan menoa ja siitä luoksetuloa. Aramikselle on vaikea mieltää että luoksetulossa tulisi eteen istumaan. Pitää miettiä jaksanko opettaa asiaa uudella käskyllä vai en..