Mentiin Sinin ja Saaran kanssa hakuilemaan taas kyykallioille. Ilma oli aluksi pilvinen mutta lopulta tosi painostava ja paahteinen.

Aramikselle neljä maalimiestä joista ykkönen ja kolmonen ilman ääniapuja.

Eka lähetys oli vino joten otin takaisin. Tokalla meni hyvin ja suoraan mutta ei jostain syystä saanut hajua maalimiehestä. Otin ääniavun että saataisiin hyvä suora motivoitunut pisto. Haukussa palkka hyvästä rytmikkäästä sarjasta.

Toka ukko oli ääniavulla (taputus) ja pisto olikin hyvä ja suora. Haukku oli hyvää ja Aramiksesksi aika vahvaa. Aramishan ei ole mikään hyvä koira haukkumaan.

Kolmas ukko oli vähän eri paikassa kun olin ajatellut. Joten eka pisto ei tuottanut tulosta. Tokalla lähti aluetta taaksepäin ja sieltähän se ukko sitten löytyi. Haukku ihan ok.

Nelonen oli äänellä. Hyvä suora pisto ja hyvin jaksoi vielä haukkua.

Poncholle samoin neljä ukkoa ilman apuja. ilmaisu irtorullilla.

Ekalla pistolla uppos hyvin ja suoraan. olin jo ihan varma että tulee rullan kanssa mutta tulikin ilman. Uusi lähetys ja nyt hyvä pisto ja näytölle taas satalasissa. Syy selvisikin maalimiehellä miksi ei ekalla ollut tuonut rullaa. Vieras maalimies oli pitänyt rullaa kädessä ( Poncholla ne on maassa ). Poncho oli käynyt siellä..nuolaissut maalimiestä naamasta..nuolaissut rullaa ja lähtenyt pois. Olikohan hämmentynyt kun rulla oli kädessä. Mene ja tiedä..tokalla oli kuitenkin ottanut rullan kädestä.

Toka ukko. Eka pistolla lähti tosi vinoon oikealle. Otin takaisin. Toka lähetys oli hyvä ja suora. Toi hyvin rullan. Mutta edelleenkään ei osaa kunnolla edetä alueella. No eihän sitä olla nyt kentällä otettukaan. Näytölle menee todella lujaa.

Kolmas oli hyvä. Siinä ei mitään.

Neljäs ukko olikin taaempana kun luulin ja tuli sitten harjoiteltua L-pistoa samalla. Nyt pudotti rullan edessäni ja rupesi juomaan lätäköstä vettä. Näytölle vauhdikkaasti.

Kaiken kaikkiaan hyvä treeni. Kiitos taas Sinille ja Saaralle.