No nyt on kevään ensimmäinen jälki ajettu ja huomattu että pellot on aika märkiä vielä :)

Otin esineruutua pellolla molemmille koirille silläaikaa kun jälki vanheni. 3 esinettä. Ruutu ehkä 30x50. Koirat näki esineiden viennin. Ekaksi Aramis. Kaksi nousi tosi nopeasti joten jätin siihen. Aivan loistavaa työskentelyä ottaen huomioon että herra ei jossain vaiheessa edes lähtenyt ruutuun. :)

Poncholla nousi 2 esinettä nopeasti. Toinen oli hieno kun täydestä vauhdista sai hajun ja pysähtyi seinään ja tuli sata lasissa esineen kanssa takaisin. Kolmas oli edessä mutta poncho vaan haki takaa..kutsuin ponchoa "täällä päin-käskyllä" ja liikuin itse niin että saisin sen tulemaan esineen yli. Ei onnistunut. Lähetin esinettä kohden, mutta meni yli. Lähetin uudestaan ja nyt nenä oli auki. Palautus vauhdilla. Teki hienosti töitä pitkään ja itsenäisesti!

Eli jälki oli  250 askelta suoraan. Alussa nameja joka askeleella sitten pikkuhiljaa tyhjiä mukaan. Maksimissaan 20 askelta. 2 keppiä. Ilmaisut hyvät. Jäljestys hyvää ja aktiivista. Hyvin pysyi tyhjillä, tarkasti joka askeleen. Vauhti hyvä.

Oli hyvä aloitus tähän kesään :) Nyt vaan piikuhiljaa vaikeutta ja pituutta lisää.

Sitten Tokoilemaan Niinan,Lindan ja Johannan kanssa Puolarmaariin.

Poncho otti seuraamista ja Niina naksutteli kun oli suorassa. Sitten tunnari niin että Linda vei kapulat. Kapulat oli rivissä. Lähti laukalla :) mutta palautti ravilla :( Itse työskentely kapuloilla hienoa. Nyt sitten mietintään toi palautus..

Sitten ruutu merkin kanssa. Alustat merkin takana ja ruudussa. Yritti karata merkille 2 kertaa kun sanoin "valmis". Ruutuun vauhdilla. Menee alustalle hyvin mutta kun alusta ei ollut niin lintsasi pysäytyksessä..argh! Miks sen pitää valua sen käskyn jälkeen. No meneehän se sinne aika lujaa mutta silti!! No katsotaan mitä asialle voi tehdä...ehkä treeniä ;)