Nyt kun lomailee täällä Kuopiossa niin yksin lenkkeillessä ehtii puuhastella hieman kaikenlaista..

Otin molemmille koirille esineruutua, alue oli hakkuualue, kaistale n. 30 m leveä ja 50m syvä. Kaksi esinettä.

Poncho pääsi ekana, ensimmäinen esine nousi heti, se oli sellainen kuminen vinkupallon jämä. Poncho on hieman tarkka mitä voi ottaa suuhunsa mutta hienosti toi kuitenkin esineen. Makupaloja palkaksi. Toisessa esineessä meni sitten hieman pidenmpää..Poncho ei saanut heti hajua ja yritti jäljestää. Hienosti teki kuitekin hommia yhtäjaksoisesti ja lopulta löysi esineen. Taistelua palkaksi.

Aramis löysi ekan esineen heti ja toisessakaan ei mennyt kauan. Tähän olen tyytyväinen että Aramiksen motivaatio on kasvanut huimasti. Välillä sillä oli tosi huono motivaatio lähteä ruutuun etsimään. Kun se ei edennyt ruudussa vaan jäi pyörimään etulinjalle niin sille tuli myös epäonnistumisia jotka johtivat motivaation laskuun. Nyt kuitenkin oli todella motivoitunut ja upposi hienosti toisella pistolla syvälle ruutuun ja löyskin esineen. Ehkä pikkuhiljaa saamme motivaatiota takaisin.Hyvä Hyvä.

Otin vielä molemille koirille pudotetun esineen noutoa. Pudotin esineen niin että koirat eivät sitä huomanneet. Kävelin polkua eteenpäin n. 40 m. Poncho pääsi ensimmäisenä noutamaan. En ole ottanut tätä pitkään aikaan ja mietin että mitäköhän tästäkin tulee.

Poncho teki aivan täydellisen noudon :) Lähti täysillä löysi esineen ja tuli ihan täysillä takaisin ja teki vielä luovutuksen niin että ei törmännyt :) Olin todella yllättynyt!

Sitten Aramis pääsi hetken pästä noutamaan. Sama juttu, kävelin jonkin matkaa, pudotin esineen niin että koirat ei huomnneet. Sitten lähetys. Aramiskin lähti täysillä, haukahti lähtiessään, ei hyvä juttu mutta kertoo että oli innoissaan. Upposi hyvin-->löysi ja toi. Törmäsi kyllä luovutuksessa. Olin molempiin tyytyväinen.

Poncho treenasi vielä pihassa kaukkarit, tunnarin ja seuraamista.

Kaukkarit takapalkalla--> matkaa nyt 5m. Asennot hyvät. Otan seiso-maahan käskyn taa-lig ja molemmat kädet. Silleen meni tosi hyvin. Istu-Seiso oli nyt tosi hyvä. Viretila sopiva lenkin jälkeen.

Seuraamisessa keskityin vasemmalle käännöksiin ja täyskäännöksiin vasemmalle. Tein myös serpentiini kävelyä että Poncho keskittyisi paikan pitämiseen. Muutama palkkaus perusasennoista. Myös askeleet ja paikalla käännökset.

Tunnarissa yhden kapulan piilotusta,toistoja 3 kpl.