Oli tarkoitus treenata Tokoa ennenkun mentäisiin Helin kanssa lenkille.

Rakensin ruudun ja luoksetulomerkit parkkikselle. Tarkoitus oli treenata häiriö merkkejä mahdollisimman lähellä ruutua. Ruutumerkit oli oranssit kartionmalliset ja luoksetulomerkit oli siniset jotka eroittuivat paljon paremmin hieman hämärässä.

Aramiksen kanssa otin ensin seuraamista. Oli tarkoitus ottaa pitkää kisamaista seuraamista. Oli innoissaaan kun otin autosta. Seurasi silti hyvin ja piti paikan hyvin. Perusasennot ovat meillä hitaita. En oikein tiedä millä saisin ne nopeammaksi. Ne ovat aina olleet. On varmaan tullut palkattua enemmän liikkeestä ja ei ole perusopetuksessa panostettu nopeuteen.Pitää miettiä miten saisi nopeutta rikkomatta nyt hyvässä vireessä tapahtuvaa seuraamista. Seuraaminen oli jossain vaiheessa liian korkeassa vietissä tapahtuvaa ja silloin tuli herkästi vinkumista ja edistämistä. Pitänee mietiskellä..

Luoksetulo seuraavaksi. Maahanmeno olisi voinut olla hieman nopeampi. Luoksetulo vauhti hyvä ja todella hyvät pysäytykset :) Tämä liike oli joskus meidän murhe. Aramis ei meinannut millään pysähtyä tarpeeksi terävästi.

 Ruutu meni hyvin. Tein alun niinkuin kisoissa ja lähetin merkille. Merkki on A hyvä! Palkka siitä. Sitten kävelin itse ruutua kohden n. puoleen väliin ja lähetys. Naksulla oikean paikan merkkaus ja palkkaus seisomisesta. Lähetys merkille ruudun ja merkin puolesta välistä ja uusi lähetys ruutuun. Palkkaus seisomisesta. Sitten kolmas kerta kisamaisesti, merkille ja ruutuun. Merkki hyvä. Ruutuun laukalla, seisomaan pysähtyi ilman käskyä keskelle mutta hieman oikeaan reunaan vinossa. Palkkaus seisomisesta. Sitten vielä vastakkaisesta suunnasta lähetys ja naksulla merkki oikeesta paikasta. Palkkaus seisomista.

Kaukkarit seuraavaksi. Jättö maahan meno ok. Matka n. 15m. Aloitin istumisella. Seisomisesta istumaan meinasi ensin mennä maahan. Aloitin alusta. Oli vieläkin hieman epävarman tuntuinen seisomisesta istumaan. Sitä pitää nyt pitkällä matkalla. A vaikea istua taaksepäin kun matka on pitkä. Siksi hieman epävarma. Pitää ottaa matkaa ainakin 25 m.

 Tunnari meni hyvin. Kapulat oli rivissä. Meni hieman liian kovalla vauhdilla ja potkaisi vähän omaa kapulaa mutta reakoi heti hajuun ja toi. Pitää muistaa sanoa "nätisti" ennenkun lähettää.

Poncho otti ruudun. Vein Frisbeen ruudun takareunaan valmiiksi. Istutin P n. 2 m päähän merkistä ja sanoin "missä ruu " katsoi hyvin. Merkille autto namin kanssa. En ole vielä opettanut lähetystä merkille. Jätin merkille seisomaan ja pakitin n. 2m ja lähetys. Lähti hieman vinosti vasemmalle. Otin pois. Uudestaan sama juttu. Nyt lähti hyvin mutta ei niin nopeasti kuin normaalisti. Oli selvästi hieman epävarma. Otin vielä niin että leikin ensin ruudussa ja jätin Frisbeen sinne ja lähetys lennosta. Nyt meni täysillä. Sitten niin että huijasin että jätin frisbeen sinne. Lähetys ja seis. Viimeisellä kerralla vielä niin että Frisbee on ruudussa palkkana.

Tuunari niin että kaksi kapulaa. Piilotus hankeen. Meni ensin väärälle kapulalle. Otin pois. Uusi lähetys. Nyt meni oikealle kapulalle. Reagoi heti hajuun ja toi nätisti. En ota vielä luovutusta.

Molemmat otti tarkkuusetsintää ja esineen etsintää sisällä ennen iltaruokaa.