Nyt ollaan jo päästy hieman treenaamisen makuun Agissa. Treenit menee ajoittain ihan jees. Oma väsymys näkyy heti huonona ohjaamisena ja koiran sinkoiluna. Ponchon kanssa kun täytyy radalla keskittyä 110% kokoajan.

Tokoa ollaan treenailtu jonkin verran. Täytyy vissiin tunnustaa että oltiin Siuntiossa kisoissa tuossa Toukokuun alussa. Valioituminen oli niin lähellä taas että kyllä harmitti kisan jälkeen. Idarin tiesin menevän penkin alle koska en saanut itsestä treenimotivaatiota tarpeeksi ajoissa ja Idari epäonnistui joka treenissä ennen kisoja..mutta..että ohjatun merkin sikailu! Eli Ponde päätti että turha tässä on mihinkään merkille pysähtyä vaan juoksi suoraan hakemaan kapulaa :) No jos tahtoo jossitella niin..jos jos se ohjattu olisi onnistunut niin.. :D No leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä Ei tosissaan..muuten koira toimi hienosti ja saatiin ihan hienoja pisteitä. Nyt ei ole lappua nenän edessä joten lisään pisteet myöhemmin.

Ainut mikä pisti hieman miettimään oli Ponchon kuumuminen paikalla olojen jälkeen kun käveltiin pois kehästä. Ensimmäistä kertaa elämänsä aikana se haukkua paukutti mulle eikä meinannut millään kulkea nätisti vierellä!! Tämä oli hieman ihmeellistä. En tiedä mistä moisen vireen itselleen patosi. Kehään mentäessä oli taas normaali oma toko-lapanen Ponchohan tekee kaikki tosi matalassa vireessä. Paitsi juoksuliikkeet kuten ruutu! Tarkan työn tekijä ei turhaa hössötä

Seuraava kisa on jo kalenteriin varattu..saa nähdä joko siellä onnistuttaisiin!

Kuntoa ollaan yritetty pitää yllä pyöräilemällä töihin ja takaisin. Ja toki muutenkin lenkkeilemällä.

Aramis hömpöttää omia juttujaan.